Er komt nog één laatste GYMKHANA film met Ken Block!

Racelegende Ken Block die begin dit jaar overleed tijdens een ongeluk zal nog eenmalig op het witte doek verschijnen. In Ken Block’s Electrikhana TWO wordt de S1 HOONITRON nog een keer uit de garage gereden door the man himself. De film is een vervolg op de Electrikhana film uit 2022 en het zal de laatste film zijn met Ken Block. Hebben jullie de popcorn én tissues al klaar staan? 

De laatste dans van Ken Block begint in het zonnige Mexico. Hij en zijn mannen hebben de Audi S1 e-tron Quattro afgestoft om de lege straten van Mexico-Stad onveilig te maken. De auto maakte eerder zijn debuut in Las Vegas waar het eerste deel werd opgenomen. In de trailer wordt de HOONITRON met veel geweld weggereden uit het Plaza de Toros en vervolgt zijn weg met rokende banden door het centrum met als waarschijnlijk eindbestemming, het vliegveld van Mexico-Stad. Dit laatste is een knipoog aan naar de vroege GYMKHANA films.

Audi S1 e-tron Quattro

De auto is speciaal ontworpen voor Block zijn video’s en na 11 jaar samen te hebben gewerkt met het Amerikaanse Ford wordt er nu gekozen voor het merk met de vier ringen. Het is dan ook niet zomaar een driftauto. De kosten van de Audi die gebruikt wordt lopen volgens Block in de acht cijfers en het beestje kan vanuit stilstand binnen luttele seconden donuts draaien met een snelheid van 150 km/u.

Ken Block
Instagram: @jules.photo.garage

Volgens de Duitse technici bij Audi levert de wagen ruim 680 pk en 640 Newtonmeter koppel. De elektrische hot-hatch is gebaseerd op de legendarische Audi Sport Quattro S1 en door zijn speciale aandrijflijnen perfect om te gebruiken als driftauto. Dit komt mede door de 50/50 gewichtsverdeling en de losse aansturing van de wielen.

GYMKHANA & Ken Block

Het HOONIGAN collectief van Ken Block maakt al jaren bizarre autovideo’s. In de voorgaande elf delen maakt Ken Block met zijn vrienden wereldwijd straten onveilig. De mannen en hun video’s gaan dan ook altijd viral en zijn gigantisch spannend om naar te kijken. Niet in de laatste plaats, omdat het soms ook fout gaat. Kerstmis valt dit jaar vroeg, want als het twaalfde deel net zo spannend is als de vorige elf kun jij je borst natmaken voor extreem racegeweld!

Trailer: Ken Block’s Electrikhana TWO

De nieuwe GYMKHANA video dropt in december 2023, dus blijf ons vooral volgen om als eerste op de hoogte te zijn van de drop. Check gelijk even de trailer hier beneden!

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons