Rico Verhoeven: Verhoeven met Aspinall Oakley en Hall
YouTube Still: Eddie Hall The Beast

Tom Aspinall en Rico Verhoeven checken wie er het hardst slaat op de boksbal

Wie kan het hardst slaan? Welke kampioen kan er het hardste trappen? Wie deelt de hardste jab uit? In de laatste video van ‘Eddie Hall The Beast’ ging hij met Rico Verhoeven, Tom Aspinall en Jake Oakes dat testen. De vier mannen zijn allemaal het beste in hun sport. In deze video laat hij zien welke sporter de hardste stoten en trappen kan uitdelen.  

De vier kampioenen komen in de video samen om erachter te komen wie de hoogste score kan aantikken op de boksbal. Vooraf worden er voorspellingen gedaan en worden er theorieën bedacht hoe je het best de boksbal kan raken. Gewicht, techniek en explosiviteit zijn verschillende factoren die worden opgenoemd in het halen van de hoogste score. 

Rico Verhoeven 

Rico Verhoeven wordt door veel mensen gezien als een van de beste kickboksers aller tijden. Met nul verliespartijen is dat misschien ook wel logisch. De kickbokser is de Heavyweight Champion in Glory en niemand heeft die titel nog van hem kunnen afnemen. Met zijn goede traptechniek zou het niet gek zijn, als hij het hardst op de machine kan trappen.

Tom Aspinall 

Tom Aspinall is sinds kort die nieuwe Heavyweight Champion van de UFC. In de laatste partij van Aspinall wist hij zijn tegenstander, Pavlovich knock-out te slaan. Met een record van negentien winstpartijen en drie verloren gevechten is het de vraag hoelang hij zijn belt weet te houden. Met een stoot wist hij zijn laatste tegenstander knock-out te slaan, wellicht stoot Aspinall wel het hardst op de boksbal.

@weemessi1811 AND NEW TOM ASPINAL BRUTAL RD1 KO VS PAVLOVICH 😳😳😳#ufc #ufc295 #tomaspinall #fyp #ufcknockouts ♬ original sound – WeeMessi1811

 

Eddie Hall 

Eddie Hall mag zichzelf met trots voormalig ‘s werelds sterkste man noemen. Waar de meeste mensen Hall van kennen is zijn bizarre deadlift record. In 2016 tilde Hall maar liefst 500 kilo van de grond en zette daarmee het record neer. Naast dat alles heeft Hall ook zijn eigen YouTubekanaal waar hij bijzondere challenges filmt. 

Jake Oakes  

Jake Oakes is misschien de minst bekende tussen de grote namen, maar doet qua prestaties zeker niet onder voor de andere. Oakes is namelijk Europees kickbokskampioen en moet zeker niet onderschat worden met zijn explosiviteit. 

Boksbal automaat 

In de video beginnen de atleten met een rustige inkom ronde. Iedereen slaat een paar keer op de boksbal om er een gevoel bij te krijgen. Daarna gaan de mannen een voor een zo hard mogelijk op de bal slaan en zo kijken wie er de hardste stoot heeft. Daar blijft het niet bij, de ronde daarna worden er jabs uitgedeeld op het apparaat. Om het af te sluiten willen ze er nog achter komen wie de boksbal het hardst kan raken met een highkick, bij deze ronde is Rico Verhoeven de grote favoriet.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram. Lees hier wie Rico Verhoeven zijn nieuwe tegenstander is in de Glory Grand Prix!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons