Pokémon Dag; een verzameling van verschillende objecten die worden geveild bij de 'Catch 151' veiling op eBay
Foto: eBay

eBay viert Pokémon Dag met unieke veiling van 151 zeldzame items

Ter ere van Pokémon Dag organiseert eBay een unieke 24-uurs veiling genaamd ‘Catch 151’. Deze veiling biedt verzamelaars en fans de unieke kans om te bieden op 151 ultra-zeldzame Pokémon verzamelobjecten. Elk item start met een symbolische prijs van $ 151. Dit is een knipoog naar de originele 151 Pokémon karakters die de basis vormen van het Pokémon-erfgoed.

De ‘Catch 151’ veiling belooft een waar paradijs te zijn voor verzamelaars en liefhebbers van de Japanse serie. Met een breed scala aan items die zowel nostalgie als moderne verzamelwoede omvatten. Onder de zeldzame items bevinden zich felbegeerde Charizard kaarten, de meest gezochte Pokémon op eBay en andere zeldzame vondsten uit de eerste editie basisset. Waaronder Blastoise, Venusaur, Mewtwo en Zapdos. Verzamelaars kunnen ook speciale uitgaven, unieke promokaarten en moderne chase kaarten verwachten. Hieronder valt Evolving Skies release van Umbreon VMAX en Pikachu Van Gogh kaarten.

Pokémon Dag collabs

Naast kaarten bevat de veiling ook samenwerkingsitems met topmerken in luxe mode en sportartikelen. Hoewel de details nog onthuld moeten worden, wordt verwacht dat items van de Tiffany & Co x Daniel Arsham collab, Fendi x Fragment collab en meer onder de hamer gaan. Elk item in de veiling wordt ondersteund door eBay’s authenticiteitsgarantie. Dit betekent dat elk item echt is en er geen imitatie producten verkocht worden op de veiling. Mocht je dus nog op zoek zijn naar unieke Pokémon items, is deze veiling the place to be!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HYPEBEAST (@hypebeast)

De veiling staat gepland voor 27 februari en begint om 12:01. Naast meebieden kun je de veiling ook volgen en alles meegekregen middels een livestream die het team van ‘s werelds grootste online marktplaats opzet.

Om geen enkel nieuwtje meer te missen op DAY1 volg je ons ook op InstagramFacebook en Threads. Naast nieuwtjes over Pokémon check je via deze link al onze andere DAY1 artikelen!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons