Revolutionare e-bike: bezorger op nieuwe Domino's e-bike
Foto: Domino's Pizza

Nooit meer een koude en zompige pizza met deze revolutionaire e-bike

Er is één ding erger dan een koude pizza en dat is een pizza die koud is en waar je te lang op moet wachten. Met deze revolutionaire e-bike zorgt Domino’s dat jouw margherita even warm en vers aankomt als hij uit de oven komt. De DXB e-bike zal in de nabije toekomst ook naar Nederland komen. 

Het is niet nieuw dat bezorgers tegenwoordig jouw pizza op een e-bike aan de deur komen brengen in plaats van op de Peugeot Speedfighter met knalpijp. Domino’s neemt met deze nieuwe e-bike een flinke stap voorruit en zet een ab-so-lute gamechanger op de markt. Naast snelheid is veiligheid ook belangrijk. De DXB is dan ook een kerstboom op twee wielen die niet te missen is in deze donkere dagen. Met ledverlichting in de wielen, ledverlichting in en op de bezorgbox en natuurlijk ook ledjes voor- en achterop. Zo komt jouw pizza funghi ook echt aan met funghi.

Revolutionaire e-bike met goede smaak

Een goede pizza is warm, snel geleverd en natuurlijk knapperig. Om ervoor te zorgen dat de perfecte pizza binnen een korte tijd bij jou aan de deur wordt bezorgd is er in de bezorgbox een geventileerde pizzaoven gebouwd. Deze houdt de pizza onderweg op 68 graden en met het geavanceerde ventilatiesysteem heb je nooit meer last van een zompige deegbodem.

Naast veiligheid voor de bezorger is er ook gedacht aan de veiligheid van de pizza. De revolutionaire e-bike heeft speciale schokdempers die ervoor zorgen dat trillingen met 67% verminderd worden. Een fun fact vanuit Domino’s: tijdens de bezorging ervaart de lekkernij – van origine – uit Italië maar liefst 10.2 G-kracht. Om dit getal even in perspectief te plaatsen; een extreme manoeuvre van een F-35 piloot genereert 9,2 G-kracht. Met de nieuwe e-bike wil Domino’s Pizza ervoor zorgen dat je zo snel, veilig en vers mogelijk jouw favoriete pizza aan jouw deur hebt. Het concept wordt uitgerold over alle twaalf de markten van Domino’s en in de nabije toekomst dus ook in Nederland!

Foto’s: Domino’s Pizza 

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en stuur het artikel door via de bovenstaande buttons! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons