MrBeast
Foto: prnewswire.com

MrBeast sponsort als eerste Amerikaanse influencer een NBA-team

De Amerikaanse YouTuber MrBeast staat eerder dit jaar als best betaalde creator in het blad Forbes en om deze status te behouden gaat hij weer een stapje verder. De Charlotte Hornets worden als eerste NBA-team in de geschiedenis gesponsord door een influencer. Deze rol als sponsor duidt de kracht van zijn video’s en status in het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Naast Pepsi is Jimmy Donaldson of beter bekend als MrBeast, het grootste exportproduct van North Carolina. Zijn nieuwe samenwerking met het NBA-team The Charlotte Hornets maakt dit duidelijk. Met zijn chocolademerk Feastables zal er geprobeerd worden om naast YouTube nu ook de NBA te veroveren.

MrBeast All Stars

In juli verkocht Michael Jordan voor 3 miljard dollar de Charlotte Hornets aan een nieuwe eigenaar. Deze eigenaar vindt dat het tijd is voor verandering. Hij blaast nu een nieuwe wind door de kleedkamers en het bestuur. MrBeast zijn chocolademerk zal prominent geplaatst worden op de teamkleding en op de achtergrond van de persconferenties. “Onze nieuwe eigenaren gaven ons de sleutels en zeiden dat we creatief moesten zijn en een nieuwe standaard moesten zetten. We denken dat we dat hebben gevonden in MrBeast, een lokale gast uit North Carolina die ons helpt het script om te draaien en mensen over ons te laten praten.” aldus Jacob Gallagher.

Bliksemstart

In Nederland zijn we bekend met merken als Twix, Mars of Snicker. In de Verenigde Staten kunnen deze grote chocolade-tyconen binnenkort plaatsmaken voor MrBeast zijn Feastables. Het chocolademerk werd gelanceerd in januari 2022 en is sinds de start skyhigh gegaan. Het merk werd gecreerd samen met talentenmanagementbureau Night Media en ex-CEO van RxBar.  Feastables slaagde erin om in de maanden na de lancering meer dan 10 miljoen dollar te verdienen.

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons