MrBeast Prime Video; Mister Beast staat voor een kluis
Instagram: @mrbeast

Prime Video biedt MrBeast 100 miljoen dollar voor exclusieve serie

Amazon Prime Video is achter de schermen druk bezig om ‘s werelds grootste YouTuber, MrBeast, te strikken voor een eigen serie. Volgens het journalistieke platform Puck heeft de streamingdienst een astronomische 100 miljoen dollar geboden voor een ongescripte serie. Naast deze 100 miljoen dollar zouden er ook sponsors aan de serie verbonden zijn om de kosten beperkt te houden. 

Online is MrBeast niet meer weg te denken en in de afgelopen jaren heeft de content creator al goed geboerd. In 2023 werd MrBeast, wiens echte naam Jimmy Donaldson is, door Forbes uitgeroepen tot bestbetaalde creative van 2023. Als deze nieuwe deal doorgang vindt, is het vanzelfsprekend dat hij ook dit jaar de lijst weer zal aftrappen. Hoe de serie er precies uit gaat zien is nog onbekend. Volgens de insider wordt het een verlengstuk van zijn YouTube-kanaal. Het zou gaan om een ongescript spelprogramma waar deelnemers veel geld kunnen verdienen. De serie zal eerst op YouTube verschijnen en dan op Amazon Prime Video.

Carriere in a nutshell

Het is snel gegaan voor de pas 25-jarige Jimmy Donaldson. Twaalf jaar geleden begint hij een YouTube-account onder de naam MrBeast. Dit account groeit niet en hij besluit het algoritme van YouTube te bestuderen. Samen met andere creators wordt onderzocht wat wel en niet werkt op het online videoplatform. Na dit te hebben uitgevogeld schakelt de YouTuber over van gamevideo’s naar grotere stunts, zoals een real life Squid Game en ’50 uur levend begraven worden. De video’s van MrBeast zijn een groot succes en nu twaalf jaar verder is hij de grootste YouTuber ter wereld. 619.464.00 volgers

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MrBeast (@mrbeast)

Met zijn in totaal 38 platformen heeft de creator op het moment van schrijven ongeveer 619.464.00 volgers. Hier zit natuurlijk overlap in en deze zijn niet allemaal uniek. Echter, laat MrBeast de kracht van social media zien en is hij het levende bewijs van iemand met een geslaagde droom. Naast het maken van YouTube-video’s heeft hij ook een eigen snacklijn, verkoopt hij zijn eigen merch en is hij de eigenaar van een restaurantketen, genaamd MrBeast Burgers.

MrBeast en Prime Video

Een officiële bevestiging over de nieuwe samenwerking van MrBeast met Amazon Prime Video is er nog niet. De streamingdienst houdt de lippen stijf op elkaar. Volgens de Amerikaanse site Puck moet het gehele concept, inclusief het astronomische bedrag dat hierbij komt kijken, geheim blijven.

@dailymail MrBeast is closing a historic $100m deal for first streaming TV show #fyp #mrbeast #primevideo #youtube ♬ original sound – Daily Mail

Check hier de 50 bestbetaalde creators ter wereld en om niets meer te missen over MrBeast volg je ons op InstagramFacebook en Threads

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons