UFC 299; Sean O'Malley en Marlon Vera staan afgebeeld voor UFC 299
Foto: UFC.com

Dit is alles wat jij moet weten over UFC 299: O’Malley vs. Vera

Met nog maar een maandje te gaan, kunnen de meeste UFC-fans niet meer wachten op UFC 300. Alleen voordat dat gaat plaatsvinden hebben we nog een unieke kaart om naar uit te kijken. UFC 299 is een event met veel bekende en grote namen erop. In Florida zullen de vechters het tegen elkaar opnemen in de octagon. Wij lichten de drie beste gevechten voor je uit.

Met Sean O’Malley en Marlon Vera op de Main event gaan we er achter komen wie na het gevecht de banthamweight belt om zijn middel zal hebben. Verder met vechters als Gilbert Burnes en Dustin Poirier zijn de gevechten onder de Main event ook interessant genoeg om te checken.

Main event UFC 299

Sean O’Malley zal het dit weekend tegen zijn rivaal Marlon Vera opnemen. De vechters hebben het al een keer eerder tegen elkaar opgenomen. Toen verloor O’Malley het gevecht, wat overigens zijn enige verlies partij in de UFC is. Hij zal daarom extra gebrand zijn om niets over te laten van Vera. Sean zal dit gevecht voor het eerst zijn belt moeten verdedigen. In zijn laatste gevecht sloeg hij Aljamain Sterling knock-out en veroverde zo de titel. Vera zal na zijn laatste overwinning de lijn willen doorzetten en zijn eerste UFC titel binnen willen slepen.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDTIfoffUFU

Co-main event UFC 299

De Co-main event van de avond zal dit weekend door Dustin Poirier en Benoit Saint Dennis bezorgd worden. Na een miscommunicatie op social media gaat het gevecht toch door. Een maand geleden schreef Poirier dat het gevecht niet door zou gaan en dat het contract nooit was getekend. Dat bleek niet waar te zijn en daarom bood die meteen daarna ook weer zijn excuus aan. Voor Saint Denis is het een ideaal gevecht om te laten zien wat die kan. Hij zal bloed ruiken aangezien Poirier in zijn laatste gevecht op een brute wijze knock-out werd getrapt.

Gilbert Burns vs Jack Della Maddalena

Voor de laatste partij op dit lijstje hebben we een welterweight gevecht op de planning staan. De twee vechters zitten allebei in een compleet andere fase van hun carrière. Gilbert Burnes is inmiddels al 37 jaar oud en zit niet in de beste levensjaren van zijn carrière. In zijn laatste zijn zes gevechten wist hij er maar drie te winnen. Zijn tegenstander Della Maddalena is jonger en zit in de vorm van zijn leven. De twee vechters zullen vast een spektakel van maken en misschien via daar een kans op de titel willen krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UFC (@ufc)

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram! Check hier hoe Jake Paul weer volop in het nieuws is!
Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons