Maserati MC20 Notte

Maserati brengt een ode aan de nacht met Maserati MC20 Notte

Maserati dropt de perfecte supercar voor de nacht met de naam Maserati MC20 Notte. Van de Italiaanse bolide worden er slechts 50 gemaakt en niemand minder dan David Beckham onthult hem samen met GT1-wereldkampioen Andrea Bertolini. Mocht je dus nog een kruiwagen vol met contanten in de achtertuin hebben staan en op zoek zijn naar een speciale MC20, heb je hem nu gevonden!

De kleursamenstelling van de Notte laat zich raden, maar naast een zwart sausje hebben ze bij Maserati ook gedacht aan het historische verleden. Zo zijn de styling-delen gehuld in mat witgoud en krijgt de supercar speciale emblemen. Het Italiaanse scheurijzer is verkrijgbaar op aanvraag.

Performance Maserati Notte MC20

Naast wat plastische chirurgie aan het exterieur van de bolide verandert er onder de kap weinig. De Maserati Notte MC20 is uitgerust met een 3.0-liter zescilinder die wordt aangejaagd met twee turbo’s. Het straatlegale racemonster weegt slechts 1500 kg en in het hart zit 630 pk en 730 Newtonmeter koppel. Hiermee haal je de 0-100 km/u binnen 2,9 seconden. Als je doortrapt heeft de MC20 een topsnelheid van 325 km/u.

Italiaanse schoonheid pur sang

Bij Maserati hebben ze niet voor ‘gewoon’ zwart gekozen. De wagen is namelijk gehuld in het Italiaanse Nero Essenza. De MC20 is natuurlijk al een stukje Italiaanse schoonheid pur sang. Met deze speciale editie doen ze hier een schepje bovenop. Onder de wagen worden speciale 20-inch ‘birdcage’ velgen gemonteerd, het alcantara beklede interieur wordt afgewerkt met gele stiksels en in plaats van blauwe remklauwen krijgt de MC20 Notte – u raad het al – hoogglans zwarte.

Verder wordt de Mc20 Notte voorzien met speciale badges en witgouden logo’s. Kortom dé perfecte supercar voor een night drive met jouw beste maat. Jullie moeten samen wel flink de tas in, want ondanks dat de prijs niet bekend is gemaakt zal dit nachtelijke avontuur minstens € 300.00 kosten.

Carspots: Maserati MC20 Notte

Foto’s: Maserati

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons