Netflix-docu geeft jou een exclusief inkijkje in het leven van David Beckham

Als je het hebt over iconische voetballers is David Beckham hier absoluut een van. De middenvelder van onder meer Manchester United, Real Madrid, Paris Saint German, AC Milan en LA Galaxy verruilt nu zijn noppen in voor het witte doek. Naast voetballer is de Engelsman ook ondernemer, model en blogger. In de documentaire word je meegenomen in de hoogte- en dieptepunten van ‘Golden Balls.’ 

De vierdelige documentaire-serie op Netflix staat garant voor kippenvel. Als je een sportliefhebber bent een absolute must-watch op jouw lijstje. Niet alleen David en zijn familie komen aan het woord in de documentaire. Andere voetbalgoden zoals Roberto Carlos, Sir Alex Ferguson en (de Braziliaanse) Ronaldo geven aan de hand van anekdotes een exclusief kijkje achter de schermen.

Golden Balls

Nee, David Beckham heeft geen gouden testikels. Als de man in zijn prime een actie maakt verandert alles wat hij aanraakt in goud. In de documentaire zie je hoe de jonge pupil van de straat wordt geplukt en zijn carrière begint bij Manchester United. Bij de Engelse club groeit de speler uit tot een legende. Sky’s the limit voor Golden Balls en als hij na wat onenigheid wordt verplaatst naar de bank beslist hij om het druilerige Engeland in te ruilen voor de Spaanse zon. David Beckham verkast naar de koninklijke, beter bekend als Real Madrid.

Onverwoestbare David Beckham

Bij Manchester United speelt David jarenlang de pannen van het dak. Echter begint zijn spel bij Real Madrid wat rommelig. Niet in de laatste plaats, omdat Luís Figo op de vaste positie van David speelt. In de serie word je meegenomen in de mentale strijd van Beckham en hoe hij elke berg overwint en blijft presteren. Het leven van de topvoetballer is alles behalve saai, zowel binnen als buiten de lijnen. In de nieuwe Netflix-serie krijg je het volledige verhaal van de iconische nummer 7 uit Manchester.

Trailer: ‘BECKHAM’

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons