Gouden Prime Fles
Foto: PRIME Energy

KSI en Logan Paul verzinnen bizarre marketingstunt met 24K gouden PRIME fles als hoofdprijs!

KSI en Logan Paul verkopen binnenkort hun miljardste blikje PRIME Energy en om dit te vieren pakken ze groot uit. In New York én Londen kan op 10 november een 24 karaats gouden PRIME fles gevonden worden ter waarde van $ 500.000 Om te winnen hoef je alleen de zescijferige code te kraken binnen 48 uur – wordt deze niet geraden gaat het flesje eraan. 

Als je zegt influencermarketing zeg je KSI en Logan Paul. De afgelopen jaren hebben ze de frisdrankbranche op hun grondvesten doen trillen. Op het moment van schrijven kun je niet meer om hun energiedrankje heen. Samen tekenen ze mega-contracten met grote sporters, voetbalclubs en zelfs de UFC. Nu geven ze graag iets terug aan de kopers van hun drankje, maar daar moet je wel wat voor doen.

24K gouden PRIME fles

De stunt begint om 11 uur ‘s ochtends in New York en 3 uur ‘s middags in Londen. In zowel Londen als New York staat een kogelvrije kluis waarin een gouden fles PRIME staat. De locatie is nog onbekend, maar je kunt al raden dat de stunt viral gaat op social media en mensen binnen no-time de kluis gevonden hebben. De zescijferige code moet binnen 48 uur geraden worden, lukt dit niet wordt de gouden PRIME fles weggesmolten in de kist.

Mark Rober

Dit keer geen glitter bombrieven, maar een speciale kluis die binnen 48 uur alles wat erin staat omsmelt. Begonnen als NASA-technicus heeft Mark Rober nu de kluis voor deze bizarre marketingstunt gebouwd. De Amerikaanse YouTuber staat bekend om zijn do-it-yourself gadgets en video’s waar hij moeilijke wetenschappelijke materie uitlegt in Jip-en-Janneketaal. De kogelvrije kluis die hij nu in elkaar heeft geflanst is uitgerust met vlammenwerpers en een bad gesmolten koper dat 1093 graden is. Mocht je dus op 10 november niets te doen hebben en geld genoeg voor een ticket richting New York of Londen is dit je kans op een snelle half miljoen dollar!

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons