Kick Game: de uitgebreide sneaker voorraad in London
Instagram: @kickgameuk

Kick Game in Londen is the place to be voor unieke sneakers en streatwear!

Heel veel exclusieve sneakers in de kast hebben; voor veel mensen is dit een droom. Kick Game Londen is de the place to be voor een mooie inloopkast met de dikste Jordans, Airies of Yeezy’s. Van rappers tot aan voetballers, ze komen allemaal langs in de winkel. Op het YouTube-kanaal van de exclusieve sneakerwinkel worden er bekende mensen uitgenodigd om een interview te doen en een fris paartje te scoren. Deze video’s zetten ze een keer in de drie weken online. Wij zetten hier vijf bijzondere video’s van Kick Game op een rijtje voor jou.

Bij weinig sneakers blijft het nooit in London, de bekende mensen die hier langs komen hebben geen moeite om duizenden euro’s uit te geven aan sneakers. Het is misschien wel een van de bekendste sneakerwinkels van Europa, mede door het YouTube-kanaal wat is opgezet door de winkel zelf. De filmpjes worden over heel de wereld bekeken en behalen miljoenen views, de ene gast geeft nog meer geld uit dan de andere. Tot grote verbazing van de kijkers; er lijkt soms geen limiet aan te zitten.

Kick Game: de grote sneakerwinkel in London

Pady Pimblett

De UFC-ster uit Liverpool laat nog wat wonden zien van zijn laatste gevecht, maar is klaar om de sneakers te bekijken. Achter de ramen van de winkel is het megadruk, iedereen hoopt Pimblett te kunnen zien tijdens de opnames. In de video hebben ze het erover waarom Paddy the Baddy aan MMA doet, aangezien niemand het leuk vindt om vrijwillig klappen te ontvangen. Pimblett vertelt ook welke schoenen in zijn tijd veel gedragen werden in Liverpool. Pady sluit de video af met een rekening van 1300 euro.

Speed bij Kick Game

Een van de populairste mensen op internet kon niet wegblijven bij de sneakerwinkel in London. Ondanks dat de streamer toen nog maar achttien jaar oud was, heeft die al genoeg geld om niet onder te doen aan zijn voorgangers in de winkel. Hoewel de Amerikaan misschien rare trekjes heeft, levert dat wel goede content op voor het kanaal. Met 6,9 miljoen weergaven is deze video het meest bekeken op het kanaal. Uiteindelijk gaf Speed 800 euro uit aan verschillende Yeezy Foam runners.

Fredo zijn sneaker collectie

Misschien wel een van de dikste video’s op het kanaal van Kick Game. In plaats van dat de gast naar de winkel komt, is Kick Game nu te gast bij Fredo. Fredo is een Engelse rapper die maandelijks 2.500.000 luisteraars op Spotify heeft en vooral bekend is van het nummer Funky Friday met Dave. In deze video geeft de rapper een rondleiding in zijn bizarre sneaker collectie ter waarde van 500.000 euro. Verschillende dingen komen ter sprake, de eerste Jordans van Fredo en wat die schoenen voor hem betekenen. Ook hebben ze het over zijn passie basketbal en alle schoenen die daarbij horen. De mensen bij Kick Game zullen Fredo niet snel vergeten, want de laatste keer toen hij in de winkel was, gaf die meer dan 28.000 euro uit.

Ashley Walters in Kick Game

De Engelse acteur Ashley Walters vertelt in de video hoe het was om in Peckham op te groeien en hoe het kan dat die ineens zo veel meer bekendheid heeft gekregen. Walters kun je misschien wel kennen van de Netflix-serie Top Boy waarin hij Dushane speelt. Voor de serie was hij al rapper en acteur, maar na het grote succes van Top Boy kan de Engelsman niet meer normaal over straat. Hij vertelt hoe dat voor hem is en wat hij vervelend vindt aan de immense bekendheid die hij opeens krijgt. Ook Walters houdt zich aan het einde niet in met het kopen van sneakers, zo geeft hij meer dan 4600 euro uit.

Aurélien Tchouaméni

In een van de laatste video’s komt de Real Madrid ster Tchouaméni langs om zijn kijk te geven op de dikste sneakers. De Fransman vertelt wie de beste sneakergame heeft uit de selectie van Madrid. Ook legt de middenvelder uit waarom het tegenwoordig zo belangrijk is voor een voetballer om goed gekleed te zijn. Tevens verzinnen hij en de presentator een celebration die hij moet doen bij zijn eerstvolgende goal. Tchouaméni vindt het niet erg om veel geld uit te geven aan sneakers, hij geeft meer dan 9800 euro uit aan de dikste sneakers.

Nog niet uitgekeken op toffe sneakers? Check hier het laatste nieuws over de Yeezy’s. Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. 

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons