Jayday #27: Jay-Jay is 245 dagen gestopt met het drinken van alcohol

Net als wij kun jij waarschijnlijk ook niet zonder die geliefde VrijMiBo en een drankje mag hier niet aan ontbreken, maar Jay-Jay vindt dat het ook anders kan. In de Jayday #27 neemt Jay je mee in zijn 245 dagen zonder alcohol, krijg je een update over zijn nieuwe huis en word je meegenomen naar Zandvoort.

Het afgelopen halfjaar van Jay-Jay kan omschreven worden als een bloedige scene uit een horrorfilm. De scene komt nu echter tot een goed einde en in de nieuwe aflevering zie je hoe alles nu de goede kant op valt.

Drink met mate(n)

Als jouw vrienden van DAY1 zullen we niet zeggen dat je moet stoppen met drinken, maar wel geven je graag een wijs advies. Drinken kan gezellig zijn, maar jezelf laveloos zuipen is voor niemand gezellig. Vooral de volgende dag als je met een onwijze kater wakker wordt. We zullen hier binnen het team dan ook niet omheen draaien, drinken kan leuk zijn maar wel met mate(n). In de video hieronder vertelt Jay hoe zijn 245 dagen zonder drank zijn bevallen en ook waarom hij heeft besloten te stoppen.

@day1 Wil jij weten hoe jij het kan volhouden om niet te drinken? Check dan nu de nieuwe JayDay op ons YouTube kanaal! 🍺❌ #DAY1Lifestyle #DAY1 #JayDay #JayJayBoske #StopMetDrinken #VoorJou ♬ origineel geluid – Day1

JayDay #27: Zandvoort

Ons racefeestje dat aan het einde van dit jaar plaats gaat plaatsvinden begint achter de schermen mooie vormen aan te nemen. Om aan te kondigen dat Jay-Jay en La Fuente samen terug zijn hebben we het groots aangepakt en verzorgde wij het voorprogramma van de Dutch GP. Want waar anders moet je zijn om het bruutste racefeestje van het jaar aan te kondigen. La Fuente nam niet alleen plaats achter het stuur, maar ook achter zijn eigen oase van rust: de draaitafel. Het publiek genoot intens van onze drift- en muziekshow en mag zich klaarmaken voor de grote finale op 28, 29 en 30 december.

Video

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons