La Fuente en Jay-Jay regelen een brute aankondiging voor ons nieuwe event!

Het is al even geleden, maar vriend van de show DJ La Fuente is terug op het vertrouwde nest. Om dit te vieren hebben we in december een nieuw auto-event georganiseerd, genaamd DAY1 Live. Naast ons nieuwe event zie je de grootste DJ van Nederland ook weer vaker te zien op ons YouTube-kanaal. 

Na jaren lief en leed met elkaar gedeeld te hebben is het voor Jay-Jay duidelijk: “ik weet wat ik aan jou heb en ik denk dat jij weet wat je aan mij hebt. Bij deze ben je officieel uitgenodigd voor mijn bruiloft.” De mannen hebben keihard gewerkt aan een nieuw event dat aan het einde van dit jaar gaat plaatsvinden. Om jullie een kleine sneak peak te geven nodigden we ook wat andere vrienden van de show uit.

Vrienden van DAY1 Live

Als Jay-Jay of Job jou bellen om te komen voor een belangrijke meeting – kun je niet afzeggen. Vrienden van de show Ricky, Dancio en Marco bedachten zich dan ook geen seconde en kwamen zo snel als ze konden naar de mannen toe. Op locatie werd er gevraagd om een klein showtje te geven en als je dit aan deze boeven vraagt krijg je hem ook. Deze goede vrienden zul je dan ook terugzien op ons nieuwe event samen met de rest van de RevWorks bende.

RevWorks

Een oud gezegde is: ”Als je goede vrienden hebt, sta je er nooit alleen.” Dit gezegde is dan ook precies datgene dat aansluit bij onze gabbers van RevWorks. In 2011 begon een kleine groep mannen foto’s en video’s te maken op auto-events. De benzine junkies zijn naarmate de jaren vorderden een steeds grotere groep geworden en vormen anno 2023 een community. Samen maken ze roadtrips, bezoeken ze auto events en sleutelen ze met elkaar. Wij zijn blij dat we ze als goede vrienden mogen bestempelen en zien hun parels graag terug in december op ons event!

DAY1 Live

Om jullie te bedanken voor de jarenlange support doen we er achter de schermen alles aan om ons volgende event nog beter, spannender en grootser te maken. Waar het nieuwe event gaat plaatsvinden houden we nog even geheim, maar noteer 28, 29 en 30 december alvast in de agenda. Om op de hoogte te blijven van alles rondom ons nieuwe auto-event volg je @day1live op Instagram en Facebook. Naast alle informatie zie je hier ook exclusieve behind the scenes beelden.

Behind the scenes

Om jullie een kleine indruk te geven van deze draaidag hebben we ook wat beelden geschoten en deze check je in de gallery hieronder.

Video

Foto’s: @ronv.nl & @snoezpoes

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion Roessen

Dion Roessen

Junior editor in-chief
Deze junior editor in-chief is de dirigent van het schrijvende DAY1 orkest. Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
En maak kans op een Stone Island jas

Hey, leuk dat je op onze vernieuwde website bent geland!

In de nieuwsbrief die je van ons ontvangt krijg jij alles rondom DAY1 te zien en sturen we je ook af en toe het belangrijkste nieuws van ons finance-kanaal WTF

Veel lees- en kijkplezier!