Thaise Vechtbar; twee toeristen na het eind van hun vechtpartij in de Reggae Bar Phi Phi Island
Instagram: @reggaebarphiphiisland

In deze Thaise bar gaan toeristen elkaar te lijf voor een bucket ijskoude pils

Altijd de innerlijke Rico Verhoeven in jezelf los willen laten en hiermee ook nog een bucket bier winnen? Dat kan bij de Thaise vechtbar ‘Reggae Bar Phi Phi’. Het concept is dan ook heel simpel, je kiest iemand uit om de ring mee in te stappen en na afloop schud je elkaar de hand onder het genot van een lekker biertje. 

De bar is gratis te bezoeken en alvorens je zelf in de ring kan stappen met een mede-toerist, word je eerst getrakteerd op ouderwets muay thai geweld door de pro’s. Nadat het canvas is schoongeveegd en jij genoeg moed hebt om iemand uit te dagen mag je de vechtkunst zelf uitproberen. Dit is natuurlijk niet geheel zonder risico. In een land met de meeste vechtsportkampioenen en een cultuur die hierop is gebaseerd is er een kans dat je tegenover een pro of semi-pro komt te staan groot. Dit mag de pret echter niet drukken, want als winnaar krijg je een blauw oog en emmer vol met ijskoude pils.

Thaise vechtbar gaat viraal

Op TikTok gaat de Thaise vechtbar sinds eind vorig jaar viraal en verschillende toeristen posten hun verhaal. De beelden hiervan zijn hilarisch en worden dan ook geplaatst met de nodige zelfspot. Om mee te doen steek je jouw hand op in het publiek en kies je iemand uit die ook de ring in wil stappen. In drie rondes van een minuut, mag je laten zien dat je de sterkste bent en het in je mars hebt om de volgende Rico Verhoeven te worden. Dit natuurlijk met beschermende gear en onder het toeziende oog van een lokale dokter. Na afloop van de partij schud je elkaar de hand en drink je op de ervaring een biertje. Mocht je Thaise vechtbar willen bezoeken als toerist moet je naar Phi Phi eilanden in Thailand.

Check de beelden van de Reggae Bar Phi Phi hieronder

@conortaaffe Im retiring as 1-0 😂🥊 #thailand #traveltok #travelling #backpacking #irish #summer #asia #southeastasia #holiday #backpacker #vlog #thailanditinerary #thingstodointhailand #phiphiisland #kohphiphi #reggae #reggaebar #kickboxing #muaythai #boxing #fight ♬ Hip Hop Background(814204) – Pavel

@banquofr 📍Reggaebar Koh Phi Phi 😭🥊 #boxing #reggaebarphiphi #thailand ♬ original sound – Banquo

@lgfit.x 📍Phi phi islands #travel#traveltiktok#thailandtips#backpacking#phiphisislands#phiphi#reggaebar#fyp#foryou ♬ Eye of the Tiger – Survivor

@oliviacicchelli would you fight for drinks?? #thailand #travelvlog ♬ original sound – olivia’s travels & adventures

@adamcollins50 One way to get some free drinks 🥊 #fypシ #phiphi #reggaebarphiphiislands #champs ♬ Betty Boop – 69

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. 

Deel dit artikel
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons