Luka Dončić; De brute auto van Luka Dončić
Foto: DAY1

In deze indrukwekkende wagen scheurt NBA-sterspeler Luka Dončić rond

Basketbalspeler Luka Dončić is onlangs wel in een hele indrukwekkende wagen gespot. Naast dat de basketballer al vaak herkend werd om zijn kwaliteiten op het veld, zal die buiten het veld nu ook veel bekijks trekken. Hij heeft nu al een tijdje een brute Apocalypse Hellfire 6×6, waar die veel nekken mee breekt.

De Apocalypse HellFire 6×6 is een zeswielige terreinwagen die ontworpen is voor extreme omstandigheden en avontuurlijke off-road ervaringen. Met zijn robuuste constructie en krachtige prestaties biedt deze wagen de mogelijkheid om op verschillende terreinen te rijden, van ruige wegen tot modderige paden en zelfs door water.

Luka Dončić

Luka Dončić is een Sloveense basketbalspeler, die inmiddels al 6 jaar in de NBA speelt. Voordat de basketballer naar Amerika toe ging, speelde hij eerst nog in Spanje voor Real Madrid. Op zijn zestienjarige leeftijd debuteerde hij voor het eerst in Spanje. In het seizoen 2017/18 bloeide Luka Dončić op tot een van de topspelers in de Spaanse competitie, waar hij de MVP-titel verdiende. Met Real Madrid won hij driemaal de Spaanse competitie en eenmaal de EuroLeague.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luka Doncic (@lukadoncic)


In 2018 werd hij als derde in de NBA-draft gekozen door de Atlanta Hawks. Alleen hij werd direct geruild naar de Dallas Mavericks in ruil voor Trae Young. In zijn eerste seizoenen brak hij tal van records. Bij de Mavericks groeide hij uit tot een absolute leider, die het team na drie seizoenen zonder play-offs twee keer op rij naar de postseason leidde. In zijn eerste seizoen won hij de trofee voor ‘rookie of the year’. Inmiddels is de Sloveen een van de beste spelers uit de competitie en wacht er een grote toekomst voor hem.

Apocalypse HellFire

De ster van de Dallas Mavericks werd gezien terwijl hij het American Airlines Center verliet in de monsterlijke Apocalypse Hellfire 6×6. De point guard werd voor het eerst gespot in het belachelijke volledig zwarte voertuig afgelopen januari, en meer dan een jaar later lijkt hij er nog steeds plezier in te hebben om ermee rond te rijden in de stad Texas.


Doncic’s Hellfire moet een van de bruutste auto’s zijn die momenteel in het bezit zijn van een beroemdheid. Het dreigende gevaarte is het werk van Apocalypse Manufacturing uit Florida op de al indrukwekkende Jeep Gladiator. De winkel neemt de stoere vrachtwagen en verlengt zijn laadbak met 2,3 voet, zodat deze nu 20,5 voet van bumper tot bumper meet, hij wordt opgeheven en voorzien van een extra as. Vervolgens wordt het voertuig uitgerust met een opnieuw ontworpen voorkant, stalen bumper, lier, reusachtige spatborden en rolbeugels. Ten slotte wordt het hele lichaam bedekt met driedelig Kevlar-armor dat matzwart is geverfd.

Kijkje onder de motorkap bij de Hellfire

Het werk van Apocalypse beperkt zich echter niet tot wat je kunt zien. Het ruilt ook de V-6 van de Gladiator in voor de LS3-motor van Chevrolet uit de zesde generatie Corvette. De 6,2-liter V-8 produceert meer dan 500 pk. Volgens de winkel word die “naadloos” naar alle zes wielen geleid via een achttraps automatische versnellingsbak. Het is niet verwonderlijk dat Hellfire zo’n hit is op TikTok, waarvan TMZ meldt dat het de aandacht van Doncic voor het eerst trok.

Apocalypse verkoopt momenteel een Hellfire met slechts 10 mijl op de teller voor $ 190.000. Dat is aanzienlijk minder dan de $ 250.000 waarvan wordt aangenomen dat Doncic heeft betaald voor zijn 6×6. Gezien het feit dat hij in het tweede jaar zit van een contract van $ 215 miljoen, zal die er niet gauw naar omkijken


Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer van DAY1 te missen! Check hier de autocollectie van Martin Garrix!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons