Auto Nederlandse DJ; Martin Garrix op een zwarte auto van hem
Instagram: @martingarrix

Deze bolides staan in de garage van Nederlands grootste dj’s

Nederland is een waar feestland met menig festival in vele hoeken. Sommige van de dj’s die je kan vinden tijdens deze festivals zijn niet alleen groot in Nederland, maar ook hierbuiten. De auto van een Nederlandse dj moet natuurlijk representatief zijn voor wat hij doet. Deze hieronder doen dit met vlag en wimpel!

Dj’s als Martin Garrix, Tiësto en Hardwell hebben miljoenen fans van over de hele wereld. Zij zijn voor hun werk constant op pad, maar als ze thuis zijn kunnen ze even uitblazen in hun auto’s. Deze auto’s zijn dan ook gevuld met trappelende paarden en goede soundsystems.

#5 Jaguar F Pace, Armin van Buuren

Dj Armin van Buuren mag zich de eerste Nederlander ooit noemen die in bezit is van deze auto. Van Buuren wil natuurlijk een bolide rijden waar hij zijn gezin in mee kan nemen, maar het moet tegelijkertijd eentje zijn die natuurlijk wel hard kan gaan. De Jaguar F Pace weet zijn wens perfect in vervulling te brengen.

Wat de auto nog specialer maakt is dat Armin van Buuren niet alleen de eerste Nederlander is die hem heeft; dit is ook nog eens het enige model dat is uitgerust met een supercharged V6 benzinemotor met maar liefst 380pk. Daarnaast kan hij ook de sleutels pakken van een Jaguar F Type; hetzelfde soort model, maar wat sportiever ingesteld.

#4 Rolls-Royce Black Badge Cullinan, Tiësto

Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto heeft door middel van plaatjes draaien voor een groot publiek, megaveel geld weten te verdienen. Eén van de nieuwste wagens die deze Brabander heeft gekocht is een Rolls-Royce Cullinan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MANSORY (@mansory)

De versie die Tiësto heeft van de Rolls-Royce Cullinan, genaamd Black Badge heeft wat donkere accenten. Voor het interieur heeft Tiësto het typisch Nederlandse knaloranje uitgekozen. De aanpassingen die hij wilde maken op de Rolls-Royce Cullinan om het te veranderen in een Black Badge, liet hij maken door niemand minder dan MANSORY. De auto heeft een indrukwekkende 600 pk.

#3 Ferrari 488 GTB, Martin Garrix

Martijn Gerard Garritsen, ook wel bekend als Martin Garrix en van nummers zoals Animals, heeft in zijn garage een mooi assortiment aan ware beesten van auto’s. Een prachtvoorbeeld hiervan is zijn Ferrari 488 GTB.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix)

Deze supercar met achterwielaandrijving, een vermogen van 670 pk en een topsnelheid van 330 km/u, is er een waar Martin Garrix trots op mag zijn. Dat mag ook wel als je er maar liefst 298.000 euro voor hebt betaald.

#2 Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Afrojack

Er zijn door de jaren heen veel auto’s permanent weggegaan uit de garage van Nick Leonardus van de Wal, beter bekend als Afrojack. Eentje waar hij echter nog steeds veel plezier mee heeft is zijn Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, die hem maar liefst 2 miljoen euro heeft gekost. Voor dat geld wil je natuurlijk wel iets goeds terug krijgen en deze bolide voldoet daar aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)

De kleurrijke bolide heeft een ongelofelijk vermogen van 1200 pk en kan 100 km/u bereiken in 2,6 seconden. Daarnaast kan hij tot wel 375 km/u rijden. Als Afrojack ermee ergens anders rijdt dan de openbare weg, zelfs tot 410 km/u.

#1 Lamborghini SVJ Roadster, R3HAB

Fadil El Ghoul, onder zijn fans bekend als R3HAB, is opgevoed door een alleenstaande moeder van Marokkaanse afkomst, zonder veel geld in het laatje. Juist daarom is het feit dat hij van zulke bescheiden origines is uitgegroeid tot zo’n icoon erg inspirerend. Een manier van hem om te laten zien dat hij de top heeft bereikt is het laten zien van zijn Lamborghini SVJ Roadster.

Deze vierwielaangedreven auto heeft een vermogen van 770 pk en een koppel van 720 Nm. Hij heeft R3HAB een half miljoen gekost. De SVJ Roadster is slechts een paar jaartjes oud en er zijn er maar heel weinig van te koop in Nederland. Des te knapper dat R3HAB er eentje heeft weten te krijgen.

Krijg je geen genoeg van het kijken naar de vetste auto’s van bekendheden? Klik hier voor meer artikelen over dit onderwerp en vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer van DAY1 te missen!

Deel dit artikel
Thijmen Oort

Thijmen Oort

Online editor
Journalist in spé Thijmen is hard onderweg naar een glansrijke carrière. Met zijn interesses voor extreme sports, tech en auto's is hij bij DAY1 aan het juiste adres om zijn vlotte pen te gebruiken. Thijmen is open-minded en verdiept zich graag in alles waar het mannenhart een sprongetje van maakt!
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons