Road House; Conor McGregor oog in oog met Jake Gyllenhaal
Videostill: Road House

Conor McGregor schittert als bad guy in nieuwe film ‘road house’ (trailer)

Fans van Conor McGregor moeten nog even wachten op zijn volgende gevecht. Maar The Notorious heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Zo mag hij zichzelf inmiddels een Hollywood-ster noemen. Op 21 maart komt namelijk de remake van de film Road House uit op Amazon Prime en niemand minder dan Conor McGregor speelt daar een rol in.

Het is inmiddels 2,5 jaar geleden dat we Conor McGregor voor het laatst in de octagon zagen. Nadat hij een horrorblessure opliep tegen Dustin Poirier is de Ierse superster hard bezig geweest met zijn revalidatie, maar vooral ook met randzaken. Zo heeft hij een Ierse pub gekocht in Dublin, wil hij president van Ierland worden én heeft hij dus zijn acteerdebuut gemaakt. De trailer zie je hier:

Storyline Road House

Road House gaat over voormalig UFC-vechter Elwood Dalton (gespeeld door Jake Gyllenhaal). Na zijn carrière als MMA-vechter raakt Dalton aan lager wal en belandt in verschillende vechtpartijen. Hij krijgt een baan aangeboden als uitsmijter van een wegrestaurant (een roadhouse) in Florida. Dat lijkt allemaal heel paradijselijk, maar in praktijk moet Dalton ook daar nog regelmatig zijn vuisten laten spreken.

Zeker wanneer het wegrestaurant door een lokale crimineel overgenomen dreigt te worden, moet Dalton in actie komen. Dit gaat namelijk niet met vriendelijke onderhandelingen, maar met een knokploeg die de boel komt verbouwen. Daar komt Conor McGregor om de hoek kijken. McGregor speelt de rol van Knox, de aanvoerder van de knokploeg die de eigenaren van het wegrestaurant moet zien te lozen. Een film vol actie, geweld en gezonde portie humor tussendoor.

De scènes van Dalton als UFC-vechter werden gefilmd tijdens UFC 285. Na de echte wegingen kwamen de acteurs het podium op om de scènes van de weging te filmen. Tijdens fight night werd voorafgaand aan de echte gevechten het gevecht van hoofdrolspeler Elwood Dalton gefilmd. Het decor van de film is dus zo echt als het maar zijn kan.

The Greatest Comeback Of All Time

Wanneer we Conor McGregor terugzien in de UFC blijft vooralsnog een raadsel. Vorig jaar was hij coach in The Ultimate Fighter, samen met Michael Chandler. De verwachtingen waren dat zij in december 2023 al tegenover elkaar zouden staan, maar dat is niet gelukt. Veel fans hoopten dat de terugkeer van The Notorious tijdens UFC 300 zou plaatsvinden. Maar ondanks dat het main event van die avond nog niet bekend is, lijkt het erop dat McGregor pas later dit jaar in actie komt.

Op Oudjaarsavond kondigde McGregor zelf ‘the greatest comeback of all time’ aan met een video op X, zoals alleen hij dat kan. Volgens de Ier vindt het spektakel plaats op 29 juni tijdens International Fight Week in Las Vegas. Michael Chandler is zijn tegenstander. “Het gewicht, meneer Chandler? 185 pounds”, sluit McGregor de video af met een gulle lach. Dat betekent dat het gevecht dus op middengewicht zou plaatsvinden. Maar het verleden leert dat we alles wat McGregor de wereld in slingert met een korreltje zout moeten nemen.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om geen vechtsportnieuws meer te missen!

Deel dit artikel

Max Smit

Gastredactie
Max schrijft graag, vooral over vechtsport. Hoewel zijn eigen talent meer ligt bij balsporten als voetbal, tennis en bierpong, ligt zijn hart meer bij (kick)boksen en MMA. Maar Max kan beter schrijven dan knokken. Daag hem dus gerust uit voor een potje bierpong, over vechtsport maakt hij liever mooie verhalen.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons