Louis Vuitton; Tyler, the Creator is op de afbeelding te zien, hij promoot zijn eigen lijn met Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

Eerste beelden van de nieuwe Louis Vuitton sneakers duiken op

Het Franse Louis Vuitton staat natuurlijk bekend om de dure koffers, tassen, accessoires en kleding. Iets wat ze misschien minder vaker uitbrengen, maar alsnog razend populair is, zijn de sneakers van LV. Nu zijn onlangs de eerste beelden van de nieuwe Louis Vuitton sneakers naar buiten gebracht.

De sneakers die het Franse merk naar buiten wil brengen, zijn niet zomaar sneakers. Louis Vuitton gaat met deze schoenen de samenwerking aan met de Amerikaanse artiest Tyler, the Creator. Naast die schoenen, gaan het merk en de artiest ook nog andere items uitbrengen. Denk aan koffers, kledingstukken en zelfs een eigen schaakbord. Dat is overigens ook de persoonlijke favoriet van Tyler uit de collectie.

Tyler, the Creator

Tyler Gregory Okonma, beter bekend als Tyler, the Creator, is een 33-jarige Amerikaanse artiest. Je kunt hem misschien kennen van nummers als ‘See You Again’, ‘EARFQUAKE’ en ‘NEW MAGIC WAND’. Je hoort Tyler niet alleen in de liedjes, maar meestal maakt hij ook de beats zelfs, hij is dus rapper en producer. Na Pharrell Williams zijn succesvolle collectie tijdens de Paris Fashion Week, maakte het Franse modehuis Louis Vuitton bekend dat rapper Tyler, The Creator zijn eigen collectie heeft ontworpen. Nu komen dus de eerste resultaten van deze samenwerking de markt op.

Tyler X Louis Vuitton

Tyler is naast een geliefde artiest ook een grote naam in de modewereld. In 2011 kwam de artiest met zijn eigen merk ‘GOLF WANG’, een streetwear label met kleurrijke designs en fleurige prints. In het verleden heeft Tyler samengewerkt met Lacoste, Converse en Clarks. Daarnaast was hij te zien in de laatste runway van Virgil Abloh.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lv.illest


Tyler een eigen kledingcollectie geven is dan ook een logische stap voor Louis Vuitton. De collectie komt met kleurrijke cardigans, koffers, accessoires en footwear, bestaande uit loafers, boots en slides.“My main focus was making things I would wear all the time,” vertelde Tyler in een statement. “I dress the same in a meeting as I do a performance or grocery store trip, so hand drawing the monogram felt like the perfect balance to me.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lv.illest

Louis Vuitton sneakers

Nu zijn eindelijk de eerste beelden van de sneakers naar buiten gekomen. Wat opvalt aan de schoenen is dat ze vooral heel kleurrijk zijn. De traditionele LV logo’s op de schoen, zijn vooral heel kleurrijk. Van roze tot aan blauw, alle kleuren zijn wel te vinden in de sneakers. Het is nog niet bekend hoeveel soorten sneakers er daadwerkelijk op de markt gaan komen, maar de eerste vier schoenen zijn wel al zeker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @lv.illest

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. Check hier de vijf duurste sneakers op Restocks!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons