Restocks; Dit zijn vier van de vijf duurste schoenen op Restocks
Foto: DAY1

Deze vijf sneakers hebben een torenhoog prijskaartje op Restocks

Sites om je schoenen te kopen, er zijn er genoeg van. Dit keer lichten we de site ‘Restocks’ uit. De site verkoopt allemaal verschillende soorten schoenen. Van hele normale schoenen tot de exclusiefste sneakers die er zijn. Bijna alles is er te vinden op de site. We lichten vandaag de vijf duurste Nikes op Restocks uit.

Op deze site is het niet het geval dat een partij de schoenen verkoopt. Op deze website kunnen verschillende mensen hun schoenen aanbieden voor een mooie prijs. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook zelf schoenen kopen. Omdat zoveel mensen hun schoenen op de site kunnen aanbieden, is er ook een hele ruime voorraad aan dikke sneakers.

#5 Nike Air Force 1 Low ‘Virgil Abloh Off-White Complexcon’

Op de laagste plek van dit lijstje staat de Nike Air Force 1 die is gemaakt door Virgil Abloh. Virgil was een Amerikaans ingenieur-architect, beeldkunstenaar, modeontwerper en dj. Abloh was vooral bekend als modeontwerper van Louis Vuitton. Daarnaast richtte hij ook nog zijn eigen merk ‘Off-White’ op. Virgil Abloh overleed op 28 november 2021 in Chicago op 41-jarige leeftijd aan cardiale angiosarcoom, een zeer zeldzame kanker. Deze schoen was in 2017 voor het eerst te zien, toen konden mensen hem oppikken voor ongeveer 140 euro. Als je deze schoen nu wilt halen op Restocks leg je er minimaal 6000 euro voor neer.

#4 Nike Air Yeezy 2 ‘Solar Red’

Op de vierde plek van dit lijstje hebben we de Nike Air Yeezy 2 ‘Solar Red’ staan. Ja, je hoort het goed, Nike had vroeger ook nog Yeezy’s. De eerste Yeezy’s waren niet van Adidas, maar van Nike. In 2009 startte de samenwerking tussen Nike en Kanye West. Deze schoen kwam drie jaar later in 2012 voor het eerst op de markt. Toen was die nog rond de 225 euro, alleen nu betaal je er al gauw minimaal 7000 voor.

#3 Nike SB Dunk Low ‘What The Dunk’

Op de derde plek van het lijstje staat de Nike SB Dunk Low ‘What The Dunk’. De bijzondere schoen heeft veel verschillende kleuren. Naast al de kleuren die je op de schoen ziet, staan er ook nog allemaal bijzondere tekeningen op. Zo is er op de schoen een duif te zien en op de andere staat nummer 13 afgebeeld. De schoen was voor het eerst in 2007 te zien. Toen kon je de sneaker voor ongeveer 110 euro halen, als je geluk had. Tegenwoordig betaal je er minimaal 7600 euro voor.

#2 Nike SB Dunk Low ‘Ben & Jerry’s Chunky Dunky’

De tweede duurste schoen van dit lijstje gaat naar de Nike SB Dunk Low ‘Ben & Jerry’s Chunky Dunky’. Zoals je misschien wel kan zien had Nike een samenwerking met het ijsmerk Ben & Jerry’s. Op de schoen zie je de kenmerkende patronen van het ijsmerk. De kleuren zijn erg vergelijkbaar met de ijspakken van het merk zelf. De eerste prijs van de schoenen waren eerst niet duur. Bij de retail waren de schoenen ongeveer 90 euro. De prijs van de schoen is ondertussen flink gestegen. Op Restocks betaal je er inmiddels minimaal 9000 euro voor.

Restocks; De Ben & Jerry's schoen staat afgebeeld op Restocks

#1 Nike Air Yeezy 2 ‘SP Red October’

De eerste plek van dit lijstje gaat naar de Nike Air Yeezy 2 ‘SP Red October’. Het is eigenlijk dezelfde schoen als die we eerder op dit lijstje hebben staan. Het grote verschil met deze schoen is de kleur natuurlijk. Zoals in de naam te zien is de schoen volledig rood. De schoen is zo extreem duur, omdat er maar 5000 wereldwijd van gemaakt zijn. Als je deze schoen wilt halen, betaal je er minimaal 10.000 euro voor. Daar zou je in theorie ook een mooie vakantie voor kunnen boeken.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. Check hier het verhaal achter de succesvolle samenwerking ‘Nike X Travis Scott’!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons