Goedkoopste Air Max 1; een rijtje van een hoop Nike Air maxes
Instagram: @houseofheat

Dit zijn de vijf goedkoopste Nike Air Max 1 die je kunt kopen op StockX

De Nike Air Max 1 is een van de populairste schoenen aller tijden. In 1987 kwam de allereerste uit en sindsdien zijn de schoenen niet meer weg te denken in de ‘sneakergame’. De schoenen zijn tegenwoordig wel iets duurder dan vroeger. Voor de goedkoopste Airees leg je nu ongeveer 150 euro neer op de Nike site. De website StockX verkoopt ook van deze pareltjes. Wij zetten de vijf goedkoopste Air Max 1 paartjes op een rijtje.

De prijzen van de schoenen op StockX liggen gemiddeld een stuk hoger dan bij Nike zelf. Dat komt door de exclusiviteit van de schoenen, deze paartjes zijn niet overal meer te halen. Wil je dus schoenen die niet iedereen heeft, dan moet je zeker een kijkje nemen op Stockx.

Nike Air Max 1 N7 

Deze gekleurde schoen is in 2020 uitgekomen en is onderdeel van de N7-collectie. Deze collectie was een project dat zich richtte op het maken van spullen die lieten zien hoe belangrijk de oorspronkelijke inwoners van Amerika – de inheemse Amerikanen en de Aboriginals – zijn. Deze schoen heeft een grijze buitenkant en wordt afgemaakt door bijzondere kleuren op de swoosh en aan de onderste laag van de schoen. Toen de schoen eerst uitkwam, lag de prijs rond de 120 euro, maar de gemiddelde prijs op StockX voor deze schoen ligt nu rond de 230 euro. Dat maakt het de goedkoopste Nike Air Max 1 van dit lijstje.

Goedkoopste Air Max 1; Nike Air Max 1 N7 staat afgebeeld op StockX, met een witte achtergrond

Nike Air Max 1 SP Concepts Far Out

Deze sneaker heeft een heel bijzondere kleurstelling. Paars, groen, rood, oranje en bruin, al deze kleuren zitten op de schoen. Hoewel dit een echt pareltje voor in je collectie is, gaat het misschien wat moeilijker bij je gemiddelde outfit staan. De retailprijs van deze schoen was 215 euro, maar is uiteindelijk gestegen naar 286 euro.

Goedkoopste Air Max 1; Nike Air Max 1 SP staat afgebeeld op StockX, met een witte achtergrond

Nike Air Max 1 Swipa

De Nike Air Max 1 heeft al veel collab schoenen uitgebracht en deze sneaker is daar ook eentje van. De schoen is een samenwerking met NBA-speler, De’Aaron Fox. De Amerikaan is op dat moment 21 jaar oud en bezig met zijn tweede seizoen in de NBA. Zijn goede seizoen bleef niet onopgemerkt en hij kreeg daarom de kans van Nike om zijn eigen sneaker te ontwerpen. Het opvallende aan deze paar schoenen is dat ze niet hetzelfde zijn. De schoenen hebben allebei andere kleuren en verschillen compleet van elkaar. In mei 2019 werd deze schoen voor 130 euro verkocht, maar die prijs is nu al naar 315 euro gestegen.

Goedkoopste Air Max 1; Nike Air Max 1 Swipa staat afgebeeld op StockX

Nike Air Max 1 Atmos Animal Pack 2.0

Deze schoen uit de jungle is in 2018 de markt opgegaan en nog steeds ‘gewild’. De schoen is ontstaan uit een samenwerking tussen Nike en de Japanse sneakerwinkel Atmos. In 2006 brachten de bedrijven het ‘Animal Pack’ op de markt, na het grote succes werd het pack in 2018 opnieuw uitgebracht onder de naam ‘Animal 2.0’. De schoen was in 2018 voor 150 euro verkrijgbaar, voor die prijs kun je hem nu niet meer vinden. Op StockX kun je de sneaker voor ongeveer 350 euro bestellen.

Nike Air Max 1 Dessert Sand Suede

Deze zandkleurige schoen kun je op bijna elke outfit wel aandoen. Handig voor als je snel even een schoen moet aantrekken en niet moet denken hoe je eruit ziet. De schoen is in 2018 voor het eerst in de verkoop gegaan en leverde 120 euro op. Nu is dat al veel meer, als je deze schoen in een goede conditie wil scoren, leg je gemiddeld 380 euro neer.

Foto’s: StockX / Nike 

Nog niet uitgekeken op toffe sneakers? Check hier een van de dikste sneakerwinkels van de wereld. Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. 

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons