Sneakers wintermaanden
Foto: UGG

Dit zijn de 4 perfecte sneakers voor de wintermaanden!

December is de maand van lekker eten, gezelligheid en cadeaus. Maar wat zet je op je verlanglijstje? Laat ons je inspireren met deze 4 sneakers voor de wintermaanden. Zo trotseer je straks moeiteloos de sneeuw en vind je op kerstavond iets anders onder de boom dan alwéér die cadeaubon.

We hebben een selectie van vier schoenen gemaakt van vier verschillende merken, zodat er voor ieder wat wils is. Van Nike tot UGG, als ze je voeten maar warm houden tijdens de koude wintermaanden. Deze 4 sneakers voor de wintermaanden mag jij ab-so-luut niet missen!

#1 Nike Vomero 5

We trappen deze lijst af met een merk herkenbaar aan de grote swoosh op de zijkant van hun sneakers: Nike. Al jaren een dominante speler in de sneakerscene en met de huidige trend van hardloop-lifestyle springen de Vomero 5’s er voor ons echt uit. Deze sneakers combineren looks met comfort, net als hoe we het liefste in ons joggingspak rondlopen omdat dat het meest comfortabel is. Een groot voordeel van dit model is dat ze in tegenstelling tot een joggingspak er casual uitzien, waardoor je ze ook naar je werk kunt dragen. De Nike Vomero 5 is beschikbaar in verschillende colorways op de Nike website voor € 159,99, en als je goed zoekt, kun je ze zelfs met een leuke korting bemachtigen.

Credit foto: NIKE

#2 New Balance 2002r

We blijven in de sfeer van de hardloop-lifestyle, maar schakelen nu over naar de concurrent: New Balance. Deze ‘Dad Shoe Company’ is mede dankzij de running shoe trend uitgegroeid tot een van de populairste sneakermerken van de laatste jaren. Net als de Vomero 5 biedt ook deze schoen geweldig loopcomfort en de kleurcombinaties zijn eindeloos. Verkrijgbaar in simpel grijs, blauw of zwart voor op kantoor. Voor wie iets exclusievers zoekt is er het ‘Protection Pack’ model. Bij deze bijzondere 2002r lijkt het alsof de upper-layers met een kartelmes zijn uitgesneden wat een uniek effect geeft. De New Balance 2002r is vanaf € 130 verkrijgbaar op de New Balance website.

Credit foto: New Balance

#3 SALOMON XT-6

Ga je ons kikkerlandje deze winter verlaten voor écht koudere oorden, dan heb je wellicht iets robuuster nodig. De Salomon XT-6 is dan een goede optie. Oorspronkelijk ontworpen als wandelschoenen, maar tegenwoordig volledig geaccepteerd in de modewereld. Beroemdheden zoals Kendall Jenner, Rihanna en Gigi Hadid zijn al gespot met deze outdoorschoenen. En ook bij dit model heb je volop keuze; ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. quanta costa? € 180, pinnen of contant? 

Credit foto: SALOMON

#4 UGG Tasman Weather Hybrid

Natuurlijk zouden we de klassieke Timberlands aan deze lijst kunnen toevoegen, maar die ken je waarschijnlijk al. Daarom presenteren we een modern alternatief: de Tasman Weather Hybrids. Ja, dit is inderdaad een mannenplatform en ja, UGGS zijn niet meer alleen voor vrouwen in 2023. Na jaren van jaloersmakende warme vachten voor vrouwen in de winter, introduceert UGG nu een stoerdere versie van de Tasman voor heren. Deze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en bieden de warme stoffen die je van UGG gewend bent. Als je vernieuwing zoekt en deze sloffen wilt aanschaffen, moet je wellicht wat meer moeite doen. De schoenen zijn op veel plekken uitverkocht en kosten € 199,95.

Credit foto: UGG

Check hier ook de Nike Air Force 1 x KAWS!

Deel dit artikel

Steffen Visser

Stagiair Social Media
Onze social media stagiair Steffen schrijft zo nu en dan ook een stukje over echte mannenzaken zoals sneakers, auto's en fashion. Naast schrijven is hij in zijn element achter de camera en zijn de kiekjes die je in onze eigen content voorbij ziet komen geschoten door Steff!
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons