Duurste Pokemon Kaart
De duurste Pokémon kaart ooit met PSA Grade 10

Dit is de duurste pokemon kaart ooit: Pikachu Illustrator PSA 10

Gotta Catch ‘Em All” en deze wil je zeker in jouw verzameling erbij hebben, want de Pikachu Illustrator Pokemon kaart staat garant voor een kleine 4,5 miljoen euro. Deze duurste pokemon kaart ter wereld is in de handen van YouTuber Logan Paul. Van de kaart zijn slechts 39 stuks gemaakt. 

De speciale kaart van Logan Paul werd als enige van 39 kaarten beoordeeld met een 10/10 PSA rating. Dit betekent dat de kaart in nieuwstaat verkeerd. Dezelfde kaarten met een lagere PSA-beoordeling gaan over de toonbank vanaf 600.000 euro.

Duurste pokemon kaart

De Pikachu Illustrator kaart komt van origine uit het land van de rijzend zon, net als de serie zelf. De kaart is gegeven aan winnaars van een tekenwedstrijd in het CoroCoro Comic Magazine. De eerste wedstrijd, de Pokémon Card Game Illust Artist Contest. Deze werd aangekondigd in de editie van november 1997. De winnaars werden bekendgemaakt in de editie van januari 1998. Drie mensen kregen de Best Award en ontvingen 20 kopieën van een kaart met hun eigen illustratie én deze zeldzame kaart. Daarnaast kregen 20 anderen de Excellence Award. Deze 20 gelukkigen kregen ook de Pikachu Illustrator kaart. In 1998 waren er nog twee andere wedstrijden. De winnaars kregen ook deze zeldzame kaart, en de Best Award winnaar kreeg zelfs 20 kopieën van de kaart met hun eigen illustratie.

Zeldzaam

Van de in totaal 39 unieke kaarten zijn er slechts 10 over en mocht jij er nog een op zolder hebben liggen heb je goud in handen. De kaart is niet alleen astronomisch geprijsd, maar ook zeldzaam. Op het moment van schrijven staat er een kaart te koop op Ebay. De kaart staat te koop voor 4 miljoen dollar en geschat wordt dat de kaart in de toekomst alleen maar meer geld waard wordt. Echter blijft het net als bij NFT’s een investering waarvan je achteraf pas weet of deze goed uitpakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Video: Logan Paul en zijn Pikachu Illustrator

Foto’s: Pokumon

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons