Conor McGregor
Foto: @jakepaul

Nate Diaz vs Jake Paul: Conor McGregor trilogie misschien in de koelkast

UFC-veteraan Nate Diaz staat voor een moeilijke keuze, want hij heeft een aanbod gekregen om de langverwachte trilogie tegen Conor McGregor te laten vallen voor een MMA-gevecht tegen influencer Jake Paul. De voorzitter van de PFL, Donn Davis, heeft namelijk een contract van 15 miljoen dollar aangeboden aan Diaz. Het gevecht moet gaan plaatsvinden in december 2024.

Waar een trilogie tegen McGregor aannemelijk leek te zijn tijdens UFC 300, wordt er nu door de voorzitter van de Pro Fighters League roet in het eten gegooid. “Ik probeer het heel makkelijk voor hem te maken om zaken te doen: ‘Hier heb je 15 miljoen, hier is Jake.'” Deze laatste moet nog wel even de gym induiken, want de bokser en influencer stond nog nooit eerder in een MMA-kooi.

Let’s make it a trilogy: Conor McGregor vs Nate Diaz

Waar de superster van de UFC, Conor McGregor, eerder liet weten tegen Diaz te gaan vechten in 2024, staat het er 2 maanden later heel anders voor. Er is dan ook nog niets zeker, maar met een contract van $ 15.000.000 onder de neus en een gevecht tegen een debutant in het MMA, lijkt de keuze voor Diaz simpel. Een trilogie tegen McGregor staat voorlopig dan ook op de tocht.

Een onervaren Jake Paul

Dat Jake naast leuke video’s kan vechten is zeker. De Amerikaan sloeg eerder al voormalig UFC-vechters Tyron Woodley, Anderson Silva en Nate Diaz naar het canvas in een bokswedstrijd. Mixed Martial Arts is daarentegen hele andere koek en om het op te nemen in de kooi tegen een legende als Nate Diaz moet je van goeden huize komen. Hij heeft nog nooit eerder in een kooi gestaan, maar laat op Instagram weten er klaar voor te zijn. ”Ik kan niet wachten om in de kooi te stappen. Nate Diaz, stop met smoesjes. 2024.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Als je kijkt naar het verleden is Diaz niet happig op rematches. Donn Davis vult hier op aan dat de voormalige UFC-vechter een gevecht met Jake dan nu ook ‘ontwijkt.’ Welk gevecht hij ook aanneemt, wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten tot Diaz een keuze gemaakt heeft.

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en stuur het artikel door via de bovenstaande buttons! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons