Marktplaats sneakers; Dit zijn de vijf duurste sneakers op Marktplaats
Foto: DAY1

Dit zijn de vijf duurste sneakers die je op Marktplaats kan vinden

Op Marktplaats zijn genoeg bijzondere producten te koop, van auto’s tot aan exclusieve sneakers. Voor veel mensen is de site het ideale platform om hun oude of nieuwe spullen te verkopen. De mensen kunnen immers de prijs zelf bepalen en ervoor kiezen hoeveel geld ze willen ontvangen voor hun producten.

Op Marktplaats vind je genoeg goedkope, maar ook dure sneakers. Wij lichten voor jou de vijf duurste sneakers op Marktplaats, want zelfs op Marktplaats kunnen de prijzen flink de lucht in gaan.

Nike Air Max 1 Parra (Friends and Family)

Deze exclusieve schoen heeft een hele bijzondere waarde. In 2018 kwam de Parra x Nike Air Max 1 uit. De sneakers waren erg zeldzaam, maar deze Friends and Family paartjes spande toch echt de kroon. Dit exemplaar werd namelijk alleen maar verkocht aan vrienden en familie van de merken Nike en Parra, ook heeft de schoen een ander uiterlijk dan de originele die in 2018 uitkwam. Het eerste wat opvalt wanneer je naar de Nike Air Max 1 kijkt, is dat de traditionele swoosh niet op zijn plek zit. De kleinere swoosh op de voorvoet is wel te zien, maar de grotere aan de zijkant is weggelaten. Hierdoor springen de illustraties van Piet Parra er duidelijk uit. Als je deze schoen op Marktplaats wilt halen, dan betaal je 2200 euro.

Marktplaats sneaker; De Nike Air Max 1 Parra (Friends and Family) is de duurste sneaker op Marktplaats

Off-White X Air Max 90 Black

Op de tweede plek in dit lijstje, zien we opnieuw een collab van Nike. Dit keer werkte de sneaker gigant samen met de kledinglijn, Off-White. In 2019 brachten de twee merken de Air Max 90 black op de markt. De zwarte schoen heeft een witte swoosh en oranje accenten. De sneakers van Nike en Off-White zijn te herkennen aan de prijskaartjes die er letterlijk omheen hangen. Voor dit paartje leg je op Marktplaats 2000 euro neer.

Marktplaats sneakers; De Off-White X Air Max 90 Black 2019 heeft de tweede plek op het lijstje veroverd

Nike Air Max 1 Atmos Animal Pack OG

De derde plek op dit lijstje gaat opnieuw naar een schoen van Nike. De samenwerkingen van het Amerikaanse schoenenmerk blijven razend populair. Dit keer is het een samenwerking tussen Nike en de Japanse sneakerwinkel Atmos. Dit paartje was zo populair, dat de bedrijven daarna nog een samenwerking uitbrachten, ‘Animal 2.0’. De schoen is te herkennen aan de unieke dierenprints, omdat Atmos-ontwerper Koji een dierentuin-vibe creëerde zien we dit goed terug. Voor deze sneakers betaal je op Marktplaats 1750 euro.

Marktplaats sneakers; De Nike Air Max 1 Atmos Animal Pack OG staat op de derde plek

Jordan 5 Retro x Off White “Muslin”

Op de vierde plek vinden we opnieuw een samenwerking tussen twee merken. Dit keer niet met Nike. Jordan en Off White hebben al meerdere succesvolle samenwerkingen die mega populair zijn. Op de sneaker vinden we het iconische rugnummer van Michael Jordan. Verder is de schoen volledig grijs en heeft een paar licht groene accenten. Als je deze schoen wilt halen, betaal je op Marktplaats 1250 euro.

Marktplaats sneakers; De JORDAN 5 RETRO x OFF WHITE "MUSLIN" heeft de vierde plek

Nike Dunk SB Low Travis Scott

Dit lijstje sluiten we af met een samenwerking van Nike. Dit keer met de Amerikaanse rapper Travis Scott. De rapper heeft al meerdere collabs met Nike gemaakt en telkens waren de schoenen bizar snel uitverkocht. Daarom zijn de prijzen van deze sneaker ook heel hoog. Voor deze Nike Dunks betaal je op Marktplaats 1200 euro.

Marktplaats sneakers; Nike Dunk SB Low Travis Scott heeft de laatste plek op dit lijstje

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van DAY1. Ben je nog op zoek naar sneakerwinkels, check dan hier dit artikel!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons