Techbeurs CES24
Foto: LG / Samsung / Jackery / GE / ProClaim

Deze 5 gadgets van ‘s werelds grootste techbeurs mag je niet gemist hebben!

Van 9 tot 12 januari vond er in Las Vegas de grootste techbeurs ter wereld plaats: CES24. Deze kunnen we vanzelfsprekend niet aan ons voorbij laten gaan. De grootste techmerken ter wereld zijn overgevlogen om hun nieuwe uitvindingen te tonen en promoten. Tijdens de CES, wat staat voor Consumer Electronics Show, komen ook dit jaar weer de gekste gadgets voorbij. We hebben er vijf op een rij gezet die je ab-so-luut niet mag missen! 

Of je nu op zoek bent naar een indoor barbecue, schilderij met ingebouwde speaker of transparante flatscreen; CES heeft het allemaal in huis. Goedkoop zijn de nieuwe gadgets niet, maar vindingrijk en vernieuwend wel. Dat is ook precies waar techbeurs CES24 voor staat, want op de beurs willen ze jou als consument verwonderen.

Samsung Music Frame

Ben je klaar om je woonkamer een make-over te geven? Dan komt deze nieuwe gadget van Samsung precies op tijd. De Samsung Music Frame geeft je een minimalistische en artistieke kijk op de traditionele home speaker. De speaker die lijkt op een lijst van een schilderij, kan worden aangepast met verschillende prints. Je verbindt de box gemakkelijk met wifi of bluetooth. Ook is de Samsung Music Frame te koppelen aan jouw smart-tv en playbar. De releasedatum en prijs van de box zijn nog niet bekend, maar één ding is zeker: dit kunstwerk brengt je muziek tot leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Cogen (@theunlockr)

LG OLED Signature T

LG verrast vriend en concurrent met de 77-inch OLED Signature T. Deze bijzondere televisie is niet alleen doorzichtig, maar kan ook draadloos beeld en geluid ontvangen door middel van een speciaal kastje. Door het contrastpaneel op te tillen of te laten zakken regel je de transparantie. De televisie past zich aan naar de gewenste situatie en schakelt moeiteloos terug naar de normale functies van een televisie. Je moet nog wel even geduld hebben. Er is op techbeurs CES24 namelijk nog niet bekend gemaakt wanneer de televisie op de markt komt. Ook is de prijs nog onbekend, maar reken maar op een flinke investering die je moet maken om deze televisie in huis te halen.

Indoor barbecue

We hebben hem al eerder genoemd en deze gadget mag niet ontbreken in deze lijst. Met de ‘Smart Indoor Smoker’, also known as indoor barbecue, kun je vanaf nu ook binnen jouw favoriete BBQ-gerecht maken. Met zes vooraf ingestelde opties om je voedsel te bereiden en de mogelijkheid om het apparaat middels een app te besturen rook jij jouw favoriete maaltijd nu binnen. Dit alles zonder het brandalarm af te laten gaan en een huis vol met rook te te hebben. Het maakt niet uit of je in een groot of klein huis woont, met de indoor smoker maak je jouw ribs, kippenvleugels of zalm klaar alsof je de chef-kok in huis bent. Je hebt deze GE Profile Smart Indoor Smoker al in huis voor 999 dollar.

Aggregaat op zonne-energie

Het merk Jackery introduceert tijdens de CES de nieuwste Mars Bot. Een aggregaat in de stijl van 2024. Het apparaat maakt gebruik van zonne-energie en fungeert als een grote powerbank. De robot op vier wielen gebruikt tracking om optimaal gebruik te maken van de energie die het brandende bolletje aan de horizon geeft. Het apparaat herkent uit zichzelf de hoek waarin het zonlicht het sterkste is en slaat op deze manier de meeste energie op. De bot heeft een capaciteit van maar liefst 5000 WH waardoor hij elektrische energie levert aan gebruikers van formaat. Om een beeld te vormen: met deze Mars Bot laad je gemakkelijk jouw elektrische auto op binnen een uur. Binnen de bot zijn meerdere stopcontacten en USB-poorten beschikbaar. De releasedatum en de prijs van deze bot zijn nog onbekend. Er wordt verwacht dat de Mars Bot enkele duizenden dollars zal gaan kosten.

Million dollar smile

Al dat tandenpoetsen, flossen en mondwater; daar word je toch moe van? ProClaim komt met dé oplossing: een waterfloser in de vorm van een mondmasker dat automatisch al het floswerk voor je doet. Dit alles in slechts 7 seconden. Met de 3D-geprinte mondjes en 60 waterjets die in het apparaat zijn verwerkt, worden de delen tussen je tanden en onder je tandvlees goed gereinigd. Wanneer je deze waterflosser bestelt krijg je er een basisstation bij. Dit station levert water aan het mondstuk. Voor grotere gezinnen kunnen de mondjes worden verwisseld. Je schaft de flosser aan vanaf 799 dollar. Pinnen of contant?

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Naast nieuwtjes over tech check je via deze link al onze andere artikelen!

Deel dit artikel
Milena Kiers

Milenka Kiers

Gastredactie
Milenka is van jongs af aan geïnspireerd door ondernemers. Hoe ruwer het verhaal, hoe beter. In 2022 zette ze de eerste stappen als ondernemer binnen de communicatiebranche en nu deelt ze haar passie voor lifestyle en ondernemerschap ook op DAY1 in de vorm van geschreven content. Naast het schrijven voor DAY1 kan ze ook jouw bedrijf voorzien van scherpe teksten en effectieve marketing.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons