Indoor Barbecue; GE Profile Smart Indoor Smoker with Active Smoke Filtration
Foto: GE Appliances

Dit is de ultieme mannengadget van ‘s werelds grootste techbeurs: CES 2024

Barbecueën seizoensgebonden? Niet met het nieuwe mannenspeeltje van GE Appliances. Met de ‘Smart Indoor Smoker’, also known as indoor barbecue, kun je vanaf nu ook binnen jouw favoriete BBQ-gerecht binnenshuis maken. Het apparaat is onthuld op ‘s werelds grootste techbeurs, CES 2024, dat op het moment van schrijven plaatsvindt in Las Vegas. 

Als er één ding niet mag ontbreken tijdens de zomer is het een barbecue met jou en jouw beste vrienden. De zomer is alleen net even te kort om vaak te barbecueën en om hier verandering in te brengen komt deze hightech beuker de markt op. ”barbecyou, barbecme, barbeceverybody!”, kan vanaf nu het hele jaar door.

Houtgestookt

De barbecue werkt met de meest geavanceerde techniek die er in 2024 beschikbaar is. Met kleine houtpellets stook je de elektrische barbecue warm. De rook van deze pellets wordt omgezet in warme lucht en zo wordt jouw favoriete BBQ-gerecht gegrild. Het apparaat werkt met een fractie van het hout die een normale barbecue verbruikt. Van een vieze rookgeur heb je ook geen last, want met het speciale filtersysteem wordt al de rook onschadelijk gemaakt.

@tomsguide First look at the GE Smart Indoor Smoker 👀 this is the world’s first indoor smoker with air filtration that turns pellet wood smoke into smoke-flavored warm cooking air! #pelletgrill #smokers #woodpellets #kitchenappliances #coolappliances #kitchengadgets #gadgets #gesmartindoorsmoker #geappliances #techtok #smokedmeat #smokedbrisket #smokedribs #smokedcreamcheese #smartappliances #smarthome ♬ original sound – Tom’s Guide

Revolutionair barbecueën

Om de barbecue aan te steken heb je geen liter spiritus nodig, maar alleen jouw smartphone. Door de ingebouwde thermometer kun je via jouw telefoon de temperatuur en het rookniveau met een druk op de knop bepalen. Het apparaat heeft zes voedselinstellingen en vijf rooksettings. Jouw eten zal door het actieve filtersysteem nooit smaken naar een asbak en als je het apparaat goed schoon houdt zullen er ook geen aroma’s blijven hangen.

Prijs indoor barbecue

Aan het hebben van een indoor barbecue hangt wel een flink prijskaartje. De ‘Smart Indoor Smoker’ kost namelijk 999 dollar en is voorlopig alleen verkrijgbaar via Amazon. Dit mag de pret als echte liefhebber van barbecueën echter niet drukken, want met deze elektrische barbecue kun je het gehele jaar door op de ouderwetse manier bakken en braden.

Foto’s: GE Appliances

 

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over tech check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons