Apple Vision Pro; Er zit een man in een stoel met zijn Apple Vision Pro
Foto: Trusted Reviews

De Apple Vision Pro gaat nu ook over de grens van de Verenigde Staten

De Apple Vision Pro heeft binnen een hele korte tijd de aandacht van de hele wereld kunnen krijgen. De futurischte bril kreeg niet alleen maar positieve reacties. Veel mensen zijn ook van mening dat de technologie te ver gaat en dat we ook normaal om ons heen moeten blijven kijken. Voor de mensen die wel razend enthousiast over de bril zijn, is er goed nieuws.

Er zouden namelijk geruchten rond gaan dat de bril naar andere landen gaat komen. De bril is nu alleen nog te verkrijgen in de Verenigde Staten. Ondanks de hoge prijs van de bril vloog het product als warme broodjes over de toonbank. Analist Ming-Chi Kuo claimt dat Apple in eind januari tussen de 160.000 en 180.000 exemplaren van de Vision Pro heeft verkocht. De mixedrealityheadset van de iPhone-maker raakte snel uitverkocht na het openen van de preorders.

Apple Vision Pro over de grens

De Apple Vision Pro, is zoals eerder gezegd nu alleen nog te krijgen in de Verenigde Staten, maar staat op het punt de verkoop te verbreden. Een recente update onthult dat het digitale toetsenbord van de Vision Pro binnenkort meerdere talen zal ondersteunen. Nu was dat alleen nog de Engelse taal voor de VS. Volgens MacRumors verwijst code naar de toevoeging van talen zoals Kantonees, Chinees, Engels (Australië, Canada, Japan, Singapore, VK), Frans (Canada, Frankrijk), Duits (Duitsland), Japans en Koreaans. Dit suggereert dat de landen waar deze talen worden gesproken waarschijnlijk als eerste aan de beurt zijn voor de lancering van de Vision Pro. Dat betekent dus helaas dat we hier in Nederland nog even moeten wachten op de Apple Vision Pro.

WWDC

Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde al in januari dat de Apple de Vision Pro waarschijnlijk nog voor de WWDC in juni buiten de Verenigde Staten zal uitbrengen. De WWDC is een plek waar ontwikkelaars over de hele wereld samenkomen. Het zou dan ook de ideale gelegenheid zijn om de VisionOS en het besturingssysteem van de Vision Pro te promoten.


Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram! Check hier de Ai wet die is goedgekeurd door het Europees Parlement!

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons