Jay-Jay Boske
Instagram: @snoezpoez

De 5 favorieten van Jay-Jay Boske in week 46

Een keer per week heeft het creatieve brein achter DAY1 papadag. Naast het verschonen van luiers en de fles geven maakt hij ook even tijd voor de redactie om zijn 5 favoriete items van afgelopen week door te nemen. In de 46e week van 2023 hebben we het onder andere over Crocs, de nieuwe auto van Kaj en de hitserie Get Gotti.

Elke week geeft Jay-Jay Boske zijn kijk op de week en licht hij zijn favoriete items in dit artikel even uit. Deze week spreken we Jay telefonisch terwijl hij met zijn dochter in de kinderwagen door het zand aan het banjeren is. De items die we bespreken zijn voor de DAY1 volgers dan ook iets om even te checken.

Social van de week: Stevie Sells

”Stevie Sells volg ik al een tijdje op TikTok. Elke keer als ik TikTok open komt hij naar voren bij mij en dan denk ik: leuk, hij is weer iets aan het testen. En met testen bedoel ik; hij bekijkt verschillende verdienmodellen, side hustles, zoals ze dat in Amerika noemen en wij ook in Nederland doen. Van crypto Helium Mining tot je eigen T-shirt merk starten. Hij legt heel simpel en leuk uit in zijn video’s. Je kunt echt verdwalen op zijn TikTok vol side hustles waarvan je niet eens wist dat ze bestonden.”

@steviesells

”Misschien zit er wel een goed idee tussen waarvan je denkt: oh leuk, dat ga ik proberen. Sommige side hustles werken fantastisch en sommige niet. Hij nadert nu bijna één miljoen volgers op TikTok en ik vind het altijd leuk om dit soort gasten een simpele en duidelijke manier van content te zien maken. Nog toffer; je kunt er ook echt iets van leren. Dit past perfect bij wat we met DAY1 tof vinden; content maken en uiteindelijk ook echt iets ervan leren. Dit is dan ook een tipje als je nog iemand wil volgen op TikTok of Insta als je iets meer wil leren over verschillende side hustles.”

Auto van de week: Kaj Gorgels

”De auto van Kaj, 100%. Kaj houdt van auto’s en ik denk dat hij met de Land Rover Urban Defender de perfecte keuze heeft gemaakt voor een auto die echt bij hem past. Dat vind ik heel leuk. Ik vind dat Urban Automotive al een hele lange tijd goed bezig is. Sowieso vind ik de Defender een van de mooiste auto’s van het moment. Zonder dat je er heel erg overdreven en pocherig in overkomt. Op de een of andere manier weet Urban, de Defender weer een tikkeltje stoerder te maken.”

Patta van de week: Crocs

”In mijn leven heb ik vijf keer overwogen om Crocs te kopen, maar kan het niet over mijn hart verdragen. Ik denk dat ik meespring op iets waarvan ik zelf niet heel gelukkig word. Crocs vind ik namelijk gru-we-lijk lelijk. Ik heb ze wel eens gepast en dacht toen: jeetje, ze zitten wel echt lekker. Toen was ik ze aan mezelf aan het verkopen van: oké, als ik ze alleen binnenshuis aan trek is het prima, want dan ziet niemand me.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cop o’Clock (@cop_o_clock)

”Hele grote sterren dragen ze en voor mij is het niets, maar ik kan het wel begrijpen als je erop loopt. Ik weet niet of je het dagelijks moet dragen, want misschien is er dan wat mis. Dit is gewoon een collab waarvan ik denk: wow! McDonald’s is veel aan het samenwerken en ik denk dat ze aan hun merk aan het bouwen zijn eerst met kledingmerk Palace en nu weer met Crocs. McDonalds werkt ook soms met Pokémon samen voor de kids. McDonald’s weet gewoon wat ze doen, maar ik weet niet hoe serieus ik deze collab moet nemen. Ik ben dan ook echt benieuwd of mensen deze echt hebben gekocht en waarom.”

Serie van de week: Get Gotti

”In drie afleveringen word je meegenomen in het leven van maffiabaas John Gotti. Deze neemt weer een andere maffiabaas over. Ik vind het interessant hoe dit allemaal tot stand kwam in die tijd in Amerika en dat je zó vrij kon leven. Dat je meerdere keren wordt aangeklaagd op een groot toneel en dat de FBI en complete Amerikaanse politiemacht achter je aan zit en probeert aan te klagen voor al het slechte dat mogelijk is én er dan tot drie keer toe onderuit komt. Ik vind dat heel gek en het zegt heel veel over die tijd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RAW (@rawtvltd)

”Ik vind het ook nog steeds gek en stiekem mooi dat deze maffiabazen supersterren werden en nog steeds zijn. Dat doen we hier natuurlijk ook met best wel wat grote criminelen. Ik vind het bijzonder om te zien dat rappers zichzelf naar hem hebben vernoemd en over hem hebben gerapt en geschreven. Dit alles Terwijl hij een in en in slechte man was en eruit is gekomen als iemand die een bekendheid geniet die heel groot is. Net als bijvoorbeeld een Pablo Escobar. Ik vind dit soort series op Netflix altijd leuk waar je een klein beetje bij moet nadenken, maar wel mijn hoofd bij kan uitzetten na een dag lang werken. Als ik sterren zou kunnen geven, krijgt deze er 7.”

Gadget van de week: AI Speaking Pin

”Er is een gadget die me deze week liet nadenken en dat is de AI speaking pin. Nu de wereld toch al digitaliseert kan dit er ook wel bij. Stiekem triggert het me heel erg, omdat het een kwestie van tijd wordt voor dit normaal is. Als we kijken naar hoe de iPhone zich ontwikkeld heeft zouden we twintig jaar geleden ook niet kunnen zeggen dat het het apparaat is dat het nu is. Ik weet niet of dit het gaat worden, maar het ziet er wel magisch uit.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ONE37pm (@one37pm)

Het is heel gebruiksvriendelijk en simplistisch. Je zou dan bijna zeggen waarom zouden we het niet doen. Ik vergeet dan ook het gevaar soms wat het met zich meebrengt; 24 uur per dag bekeken worden, gehackt worden op je eigen pin en nooit meer privacy. Ik denk dat AI een verschrikkelijk mooie ontwikkeling is, maar het brengt ook wat gevaren met zich mee. Als we die gevaren onder controle kunnen krijgen is het iets wat ons leven mooier, beter en makkelijker kan maken.”

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons