Fortnite Chapter 5; Lamborghini Huracán STO
YouTube: Fortnite TikToks 38

Vergeet Forza, want in Fortnite Chapter 5 kun je nu ook Lamborghini rijden!

In een van de grootste games ter wereld – nee, we hebben het niet over Grand Theft auto – kun je nu ook rijden in een Lamborghini Huracan STO. Fortnite brengt in Chapter 5 de bolide in het spel en naast het bouwen van een garage kun je er nu ook echt iets in zetten. Hoe je hem bemachtigd leggen we hieronder even verder uit. 

Het eerste seizoen van het vijfde deel is eindelijk gelanceerd op het ‘Big Bang evenement’. De nieuwe update brengt een geheel nieuw eiland met een rijdende trein en elf nieuwe steden. Naast de zogenaamde ‘standaard’ updates is het nu ook mogelijk om je eigen auto’s te bouwen en te tunen.  De bruutste auto die toegevoegd is aan het spel is de Lamborghini Huracan.

Rocket League en Fortnite

Om de Lamborghini in Fortnite te krijgen, moest je de Lamborghini Huracán STO car body in Rocket League kopen toen deze beschikbaar was. Heb je dit nog niet gedaan heb je nu helaas pech, maar hij komt wel in de game. Mocht je het pakket in Rocket League wel al hebben, vind je de Lamborghini in je Fortnite-locker. Zorg ervoor dat je hem uitrust en de volgende keer dat je in de Battle Royale springt, zoek je naar een Whiplash-sportwagen die eruitziet als een oudere Lamborghini. Stap in en hij transformeert in de Lamborghini uit je locker.

@haze_automotive Hurracan STO in Fortnite #fortnite ♬ original sound – Cars🏎️

Fortnite Lamborghini

Op het moment van schrijven is de Rocket League Lamborghini-bundel niet meer te koop. Je kunt het spel dus niet gewoon downloaden en kopen. Er is goed nieuw, want de verwachting is dat de Lamborghini Huracán STO binnenkort als een eigen bundel in de Fortnite-shop verschijnt. Om er als de kippen bij te zijn zorg je dat je rond 8 december klaarzit met jouw creditcard. Rond deze datum lanceert de Rocket Racing-modus.

Fortnite Chapter 5

Naast een Lamborghi Huracan STO is er nog veel meer toegevoegd aan het nieuwe Fortnite deel. Hieronder hebben we even een overzichtje gezet van de dingen die jij ab-so-luut niet mag missen van de game:

  • Big Bang Battle Pass: Deze nieuwe Battle Pass zit boordevol items zoals skins, wapens en andere aanpassingen. Onder de opvallende toevoegingen vind je karakters zoals Hope, Oscar, Vengeance Jones, Nisha, Montague en zelfs Peter Griffin uit Family Guy.
  • Wapenmods: Spelers kunnen nu hun wapens aanpassen met mods die ze op een mod bench kunnen plaatsen. Deze mods bieden voordelen zoals minder terugslag en meer kogels in je magazijn.
  • LEGO Universum en Rocket Racing: Een LEGO-universum komt tot leven in Fortnite, samen met een Rocket Racing-modus geïnspireerd door Rocket League, waarbij spelers racen op circuits die doen denken aan Hot Wheels.
  • Fortnite Festival: Een muziekgame-ervaring in de stijl van Rock Band, ontwikkeld door Harmonix, met optredens van artiesten zoals The Weeknd.

Fortnite Chapter 5 in video

Mocht je nog niet alles terug hebben gezien of de game al een tijdje niet gespeeld hebben en kijken hoe het bovenstaande eruitziet? Check de volledige video van alles wat nieuw is even hieronder!

Om niets te missen over GTA, Fortnite en andere games volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over games check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons