Sneaker Releases 2024; Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Black Olive

Deze vijf sneakers releases die Nike in 2024 dropt moet jij hebben!

Begin maar alvast met sparen, want op het hoofdkantoor van Nike staan de sneaker releases van 2024 al klaar om de deur uit te gaan. Na een jaar vol bizarre samenwerkingen, terugkerende iconen en toekomstige klassiekers in 2023, zou je denken dat het moeilijk wordt dit te overtreffen. Maar in dit artikel ontdek je wat de populairste schoenmaker ter wereld voor ons in 2024 in petto heeft. 

De afgelopen maanden hebben we gezien dat bepaalde succesformules gegarandeerd werken. Deze zijn ongetwijfeld weer besproken in de meeting over 2024 bij Nike. Dit nieuwe jaar borduurt voort op de successen van het verleden. In 2024 kunnen we weer heel wat pareltjes aan onze collectie toevoegen. Wij hebben alvast een aantal sneakers voor jou op een rijtje gezet, zodat je iets hebt om naar uit te kijken tijdens deze koude dagen.

#1: Travis scott X Jordan Jumpman Jack

We starten ons lijstje met zo’n gegarandeerd succes: een samenwerking met Travis Scott. Deze is anders dan we ooit hebben gezien. In 2024 lanceert de rapper zijn eerste signature schoen, de Jordan Jumpman Jack. Alle kenmerkende stijlen, zoals de omgekeerde swooshes, ‘Cactus Jack’ branding en populaire kleuren zijn in het ontwerp verwerkt. Dit wordt dus ongetwijfeld een hit!

Instagram: @knowing_kicks

#2: Air Jordan 4 “Industrial Blue”

In 2024 viert de Air Jordan 4 zijn 35ste verjaardag in stijl. Er is een nieuwe samenwerking met A Ma Maniére in de maak, we kunnen uitkijken naar een ‘Bred Reimagined’ ontwerp en de ‘Military Blue’, nu omgedoopt tot ‘Industrial Blue’, maakt zijn comeback. Dit terugkerende icoon is de authentiekste heruitgave van het origineel uit 1989. Het is de eerste keer dat deze opnieuw wordt uitgebracht met de Nike Air branding op de hiel.

Instagram: @fkzsnkrsHypebeast

#3: Air Jordan 1 High OG “Black Toe Reimagined”

We noemden het al even bij de verwachtingen voor de Jordan 4: de ‘Reimagined-style’ van Nike. Dit zijn iconische colorways die terugkomen met een retro uitstraling. Na verschillende andere Jordans, zoals de ‘Chicago’s’ en de ‘White Cements’, is het nu tijd voor een Reimagined versie van de ‘Black Toes’. Hoewel er nog geen officiële afbeeldingen zijn vrijgegeven, kunnen we al wel een beetje inschatten wat we kunnen verwachten.

Sneaker Releases 2024; Air Jordan 1 High OG “Black Toe Reimagined

Instagram: @glitchedgarbage & @jfgrails

#4: Futura x Nike SB Dunk Low

Afgelopen jaar zagen we een reeks opvallende SB Dunk Low collabs voorbij komen, en deze trend zetten we in 2024 voort. 21 jaar na hun eerste samenwerking bundelen Futura en Nike opnieuw hun krachten. Voor deze nieuwe versie, gebruikt Futura net als bij de eerste samenwerking blauwtinten gecombineerd met een galaxy-achtig patroon. Er zijn ook meerdere verwijzingen naar de kunstenaar te vinden. Een hiervan is zijn handtekening op de hiel en het tonglabel.

Sneaker Releases 2024; Futura x Nike SB Dunk Low

Instagram: @jfgrails

#5: Travis Scott x Air Jordan 1 Low “Black Olive”

We sluiten af waar we begonnen, en dit keer met een bekender en mogelijk het populairste silhouet van de afgelopen jaren. Er deden geruchten de ronde dat het na de ‘Olive’ colorway gedaan zou zijn met deze iconische sneaker. Gelukkig bleken deze geruchten onwaar. Op onze Instagram heb je misschien al een voorproefje gezien van de Black Olive die dit jaar wordt gelanceerd. Deze colorway zal veel gelijkenissen vertonen met het origineel, maar dan met groene in plaats van bruine tinten.

Instagram: @knowing_kicks

Check hier de beste SNKR-app releases van 2023. Vergeet ons niet te volgen op Threads, Facebook en Instagram om niets meer te missen van alle sneaker releases in 2024. 

Deel dit artikel

Steffen Visser

Stagiair Social Media
Onze social media stagiair Steffen schrijft zo nu en dan ook een stukje over echte mannenzaken zoals sneakers, auto's en fashion. Naast schrijven is hij in zijn element achter de camera en zijn de kiekjes die je in onze eigen content voorbij ziet komen geschoten door Steff!
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons