Pokemon Sieraden
Foto: Tiffany & Co

Pokémon en Tiffany & Co. werken samen en lanceren unieke sieradenlijn

Het Amerikaanse Tiffany en Co. heeft opnieuw iets gecreëerd waar het mannenhart sneller van gaat kloppen; een unieke lijn Pokémon sieraden. Samen met kunstenaar Daniel Arshman en The Pokémon Company lanceert de juwelier de sieradenlijn. De lijn bestaat uit in totaal 9 stukken met jouw favoriete helden uit de serie alleen dan gehuld in het goud of zilver. 

Eerder maakte het merk al een speciale sportcollectie met onder andere een NFL-football, skateboard, voetbal en basketball. Deze allemaal gehuld in kenmerkende Tiffany groen. Nu gaan ze over op iets wat je zelf echt kunt dragen. Goedkoop zijn de Pokémon sieraden niet, maar voor de echte fans een wel uniek stukje Japanse geschiedenis om zelf te dragen.

Slecht nieuws

We zullen maar met het slechte nieuws beginnen, want om de unieke Pokémon sieraden te catchen moet je wel wat extra werk verrichten. De collectie dropt op 1 december en om deze te scoren moet je wel een VPN aanzetten en postadres in Japan of Noord-Amerika hebben, want het is nog onbekend of de collectie ook naar Europa komt.

Pokémon sieraden: icons

De collectie die op 1 december gaat droppen bestaat uit negen ontwerpen. In de kettingen zijn een of meerdere Pokémon verwerkt. Alle sieraden hieronder zijn gemaakt van zilver en ingelegd met diamanten.

  • Zilveren Squirtle ketting – € 1285

De eerste ketting van de collectie is die met water Pokémon Squirtle.

Tiffany & Co met Pokemon
  • Zilveren Jigglypuff ketting – € 1285 

De tweede ketting uit de collectie is die met de normale Pokémon Jigglypuff.

Pokemon Sieraden
  • Zilveren Charmander ketting – € 1285

De derde ketting uit de collectie is die met de vuur Pokémon Charmander.

Pokemon Sieraden
  • Zilveren Cubone ketting – € 1285

De vierde ketting uit de collectie is die met de grond Pokémon Cubone.

Pokemon Sieraden
  • Zilveren Mew ketting – € 1285

De vijfde ketting uit de collectie is die met de psychic Pokémon Mew.

Pokemon Sieraden

  • Zilveren Pikachu ketting – € 1285

De zesde ketting uit de collectie is die met de bekendste Pokémon, Pikachu.

Pokemon Sieraden
  • Zilveren Pokémon ketting met alle Pokémon – € 7151

De zevende en tevens laatste zilveren ketting uit het eerste deel van deze collectie is er een waar alle Pokémons aanhangen.

Pokemon Sieraden

Pokémon sieraden: Pikachu

Mocht je de grootste Pokémonfan ter wereld zijn en een goedgespekte bankrekening hebben zijn deze gouden Pikachu kettingen voor jou gemaakt. Er zijn twee gouden varianten gemaakt van Pikachu; een kleine en een grote variant. Het gewicht is voor ons onbekend, maar de prijs wel. De kleine variant kost € 9166 en de grote – schrik niet – € 28.770. Je krijgt hier dan een speciale blauwe Tiffany & Co. Poké ball blijft.

 

Foto’s: Tiffany & Co.

Volg ons op social media en abonneer op onze nieuwsbrief!

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons