Supreme Stone Island
Foto: Stone Island

Stone Island en Supreme droppen een megadikke wintercollectie

Hypebeasts opgelet, want Supreme en Stone Island bundelen opnieuw hun krachten in een nieuwe wintercollectie. Naast dat je uitgeroepen wordt tot ‘best geklede werknemer’ op kantoor, is de verwachting ook dat deze limited pieces in waarde zullen stijgen. De collectie dropt op 26 oktober op de website van Stone Island en als je een uniek item wil scoren moet je haast maken. 

Als je een liefhebber bent van exclusieve merken kan het nieuws je waarschijnlijk niet ontgaan zijn. We praten je graag even bij over deze megadikke collab. De twee kledingmerken werken voor de achtste keer samen en dit jaar pakken ze groot uit; een soort jubileumviering met taart en vuurwerk.

Droomhuwelijk

In tegenstelling tot andere Italiaanse merken is Stone Island rauw. Het Italiaanse merk met de windroos wordt het niet alleen gedragen door modellen en influencers. Het merk is vooral bekend door voetbalhooligans en andere rauwe subculturen. Het merk staat bekend om hun materiaalgebruik, kwaliteit en tijdloze stukken. Supreme en Stone Island hebben een hoop overeenkomsten en elkaar steeds opnieuw opgezocht voor een dikke collab. Het Amerikaanse merk wordt net als zijn Italiaanse amico gedragen door mensen aan beide kanten van het modespectrum. Supreme staat bekend om zijn exclusieve stukken en probeert net als Stone Island constant te vernieuwen. Deze twee samen maken het een samenwerking om van te dromen. Niet alleen voor de merken, maar ook voor de liefhebbers van kleding!

Supreme Stone Island
Instagram: @supremenewyork

Stone Island x Supreme 2023

Naast de kenmerkende windroos van Stone Island en wereldbekende rood-witte logo van Supreme hebben de ontwerpers hard hun best gedaan om een zo’n bijzonder mogelijke collectie te droppen. Niet alleen qua kleuren en opdruk verschilt deze collab van normale collectie, maar ook in het gebruik van materialen. Er is gebruik gemaakt van van reflecterende epoxylagen, hoogwaardig koeienleer en ingestikte logo’s.

Foto’s: Stone Island

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons