Sevn Alias
YouTube Still: GLORY Kickboxing

Van de mainstage naar de ring: Sevn Alias keert terug in de vechtsport

Na jarenlang de Nederlandse hip-hop gedomineerd te hebben keert Sevn Alias 3 december terug in de kickboksring. De aankondiging komt niet als een verrassing, want de rapper gaf eerder aan te stoppen met muziek en zich te focussen op mentale groei en training. In een Instagrambericht laat hij weten dat er geknokt gaat worden en hij er klaar voor is: ”ik zorg dat ik ready ben!” 

Na een reis naar Thailand, intensieve trainingen met wereldkampioen Tyjani Beztati en zichzelf opnieuw uit te hebben gevonden, gaat de rapper op 3 december zichzelf proberen te overstijgen. Eerder dit jaar liet hij weten te stoppen met rappen, omdat hij vindt dat hij hiermee een slecht voorbeeld geeft aan kinderen. Als je even over de Instafeed scrollt van Sevn, wiens echte naam Sevaio Mook is, zie je dat hij de afgelopen maanden keihard getraind heeft om zijn nieuwe droom tot een succes te brengen.

Voor de fans

Nu hij geen muziek meer maakt voor zijn fans wil hij deze nog wel entertainen en trots maken. In de Instavideo vertelt hij dat er niets aan het toeval en lot wil overlaten. Waar hij het eerst op de mainstage van Pinkpop voor de fans deed, doet hij dit nu in de ring. Verschillende vechters reageren vol lof onder post en vrouwelijke ENFUSION-kampioen Chellina Chirino reageert ‘sende’, wat in het Papiaments ‘vlammen’ betekent. Het belooft dan ook een absolute knalpartij te gaan worden op 3 december.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yousef Abd (@sevnalias)

Trainen met Tyjani Beztati

Om zich goed voor te bereiden traint Sevaio Mook met lichtgewicht wereldkampioen bij GLORY. De twee mannen kennen elkaar al vanaf kleins af aan en supporten elkaar zowel binnen als buiten de ring. De tegenstander van de rapper zal dan ook een zware kluif krijgen aan de rapper, want trainen met een GLORY-wereldkampioen is niet voor elke beginnende vechter weggelegd. Tyjani leert Sevn de fijne kneepjes van het vak en kijkt waar er verbetering mogelijk is om optimaal te presteren in de ring.

Vechter Sevn Alias

Sevaio Mook de rapper is jarenlang een fenomeen geweest, maar voordat hij de hitlijsten beklom stond hij tussen de touwen. Nu hij weer terugkeert op het oude nest. De tegenstander van Sevaio Mook is nog niet bekend, maar op 3 december zal hij tijdens het FIGHT & DINE-evenementen geen harde linese, maar stoten en trappen laten zien!

Meer over de wereldwijde vechtsport lezen? Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons