Tyson Fury laat zijn leven zien in nieuwe serie op Netflix

Hoe ziet het leven van een van de beste boksers ter wereld eruit? Veel dikke auto’s, veel bloedmooie vrouwen, eten in de beste restaurants? Dat is misschien het leven dat je in gedachten hebt. Tyson Fury – een van de beste boksers ter wereld – laat in zijn nieuwe serie At Home With The Furys op Netflix zien wat het antwoord op die vraag is.

Vanaf 16 augustus is de serie te zien op Netflix. In negen afleveringen krijgen we een inkijkje in het leven van The Gypsy King. Tijdens de opnames was Fury nog met pensioen. We zien in de eerste afleveringen dus vooral zijn leven na zijn bokscarrière. Zijn vrouw Paris, vader John en broertje en bokser Tommy en zijn zes kinderen zien we vaak terug. De auto’s en het huis zijn mooi, maar we zien vooral een vader die zijn kinderen op tijd op school moet krijgen en worstelt met zijn leven na zijn carrière.

Serie over het leven van Tyson Fury

Na het gevecht tegen Dillian Whyte in augustus 2022 kondigde Fury al snel zijn pensioen aan. Hij had alles gewonnen wat er te winnen valt, was ongeslagen, had miljoenen op de bank, dus geen reden om nog te blijven boksen. Maar in 2015 ging Fury al eerder met pensioen. Daarna raakte hij verslaafd, depressief en woog hij 180 kilo. Dat is zelfs voor een zwaargewicht wel heel erg zwaar. De vraag die dus centraal staat in de docu is: moet Fury zijn fysieke gezondheid weer riskeren door terug de ring in te gaan, of moet hij zijn mentale gezondheid riskeren door gepensioneerd te blijven?

Inmiddels weten we dat Fury is teruggekeerd uit zijn pensioen. Hij heeft al een winstpartij tegen Derek Chisora achter de rug in oktober 2022. Heel lang leek Anthony Joshua zijn tegenstander te worden, maar dat gevecht is er nooit van gekomen. Ook dat proces krijgen we in de docuserie te zien.

Gevecht tegen Francis Ngannou

De volgende tegenstander van Fury is MMA-kampioen Francis Ngannou. De Kameroener maakt een uitstapje naar het boksen en kiest met The Gypsy King meteen de beste die er is. Op 28 oktober 2023 staan de twee zwaargewichten tegenover elkaar in de ring om te bepalen wie de meest gevreesde man ter wereld is. Het is nooit zeker of Fury daarna nog een keer de ring in stapt. Laten we dus van zijn kunsten genieten zolang het nog kan.

Serie Tyson fury
Instagram: @tysonfury

Trailer: At Home With the Furys

Om niets meer te missen van alle DAY1 content abonneer jij je hier op de nieuwsbrief en volg je ons op social media!  

Deel dit artikel

Max Smit

Gastredactie
Max schrijft graag, vooral over vechtsport. Hoewel zijn eigen talent meer ligt bij balsporten als voetbal, tennis en bierpong, ligt zijn hart meer bij (kick)boksen en MMA. Maar Max kan beter schrijven dan knokken. Daag hem dus gerust uit voor een potje bierpong, over vechtsport maakt hij liever mooie verhalen.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons