F1 24; De trailer van de nieuwe formule 1 game is uitgebracht
Youtube still: EA SPORTS F1

Dit is wat er bekend is over de nieuwe Formule 1 game: ‘F1 24’

Naast dat het nieuwe Formule 1 van start is gegaan, komt er ook alweer een nieuwe Formule 1 game aan. Elk jaar brengen de makers van de game een nieuwe versie uit, met de nieuwste banen, auto’s en coureurs. EA Sports heeft onlangs de nieuwe game aangekondigd met daarbij een passende teaser voor de fans die niet langer kunnen wachten.

Op 31 mei kunnen jij en je vrienden achter het stuur van Max Verstappen en de andere coureurs plaatsnemen. De game wordt uitgebracht voor de PlayStation 5, Xbox Series X & S, PlayStation 4, Xbox One en pc. Geen zorgen als jij en je vrienden verschillende consoles hebben, want de game heeft crossplay. Dat houdt in dat alle spelers met next-gen samen kunnen spelen met de spelers van old-gen.

F1 24 trailer

Er is nog niet veel bekend over de nieuwe Formule 1 game. Wel heeft EA bekend gemaakt dat ze de carrièremodus zullen vernieuwen en dat de mensen nieuwe dingen daarin kunnen verwachten. Daarnaast komt er een nieuw Dynamic Handling-systeem. Dat houdt in dat het stuurgedrag van de auto’s beter moet worden. De makers laten in de trailer zien, dat er in april nieuwe beelden van de game naar buiten komen. De nieuwe trailer zal waarschijnlijkheid meer duidelijkheid geven over de nieuwe toevoegingen in de videogame.

Pre-order bonussen

De game is vanaf nu te pre-orderen en dat brengt een hoop bonussen met zich mee. De mensen die dat doen kunnen vroege toegang krijgen tot de nieuwe F1 24-functies door de nieuwe game vooraf te bestellen. Daarnaast krijg je bij de pre-orderaanbieding 5000 Pitcoin en een F1 World Starter Pack.

Champions Edition F1 24

Bij de standaard editie van de game blijft het niet. Voor twintig euro meer koop je de Champions editie, waarbij je nog meer bonussen krijgt. Naast alle extra’s van de standaard game krijg je ook nog eerder toegang tot de volledige game. Hierdoor kun je drie dagen eerder al op alle Formule 1 circuits rond scheuren. Bij de duurdere editie krijg je niet 5000 Pitcoin, maar 18000 pitcoin. Trouwe F1 spelers worden ook beloond door de makers van de game. Mensen die F1 21, F1 22 en F1 23 hebben gespeeld krijgen 15 procent korting op de Champions editie.

Vergeet ons ook niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram. Check hier ook alle geruchten rondom de nieuwe Grand Theft Auto game.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons