Mike Perry
Twitter: @arielhelwani

Bare Knuckle FC maakt speciale belt voor Perry vs Alvarez en jij kiest mee!

Zeg je explosief geweld, dan zeg je Mike Perry. Sinds zijn overstap naar Bare Knuckle FC is de Amerikaan uitgegroeid tot dé grote ster van de organisatie. Dat heeft hij snel voor elkaar gebokst met brute overwinningen in deze spartaanse sport. Op 2 december staat er een nieuwe tegenstander op hem te wachten: voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez.

Speciaal voor deze gelegenheid introduceert BKFC een nieuwe belt: die voor de King of Violence. Dit werd besproken in de show van sportjournalist Ariel Helwani en die heeft op X inmiddels een poll aangemaakt. Het ontwerp met de meest stemmen wordt gemaakt en om die belt strijden Perry en Alvarez op 2 december.

Mike Perry is ongeslagen

De flamboyante Mike Perry is altijd goed voor vermakelijke interviews, maar maakt dat in de ring voorlopig meer dan waar. Waar Platinum in de UFC meer dan de helft van zijn partijen verloor (8 van de 15), is hij met zijn blote vuisten nog ongeslagen. De overstap van de koninsklasse in het MMA naar de spartaanse Bare Knuckle FC blijkt dan ook een goed te zijn geweest. Met overwinningen op niet de minste namen zoals Julian Lane, Luke Rockhold en Michael Page is dat aanloop naar nog veel. Het volgende target Van Mr. Bare Knuckle FC is Eddie Alvarez.

Spectaculair debuut Alvarez

Voor Eddie Alvarez wordt de partij tegen Mike Perry zijn tweede voor BKFC. Bij zijn debuut stond hij tegenover Chad Mendes, ook bekend van onder meer zijn periode van de UFC. De twee debutanten maakten er een ware oorlog van. Na vijf rondes won Alvarez nipt via split decision. De vraag is of hij een oorlog met Mike Perry ook overleeft. De bookies zien Perry als de favoriet, maar een overwinning voor Alvarez is niet onmogelijk. Op 2 december zien we wie van deze twee aan het langste eind trekt.

Meer over de wereldwijde vechtsport lezen? Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Max Smit

Gastredactie
Max schrijft graag, vooral over vechtsport. Hoewel zijn eigen talent meer ligt bij balsporten als voetbal, tennis en bierpong, ligt zijn hart meer bij (kick)boksen en MMA. Maar Max kan beter schrijven dan knokken. Daag hem dus gerust uit voor een potje bierpong, over vechtsport maakt hij liever mooie verhalen.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons