Mattylp; helikopter voor fastfoodketen
YouTube: @mattylp8

Geen auto, maar een helikopter voor dagelijks gebruik; meet Matt

Waar wij elke dag in de file ons urenlang aan het vervelen zijn en een klein beetje gestrest op werk aankomen, pakt de Amerikaanse Matt het anders aan. Hij pakt niet de auto voor zijn dagelijkse bezigheden, maar een helikopter. We zouden dan ook graag ruilen, maar helaas moeten we dan nog even doorsparen. 

Het lijkt een grap, maar deze Amerikaanse dude stapt elke dag met twee goede benen uit bed. Hij hoeft namelijk niet te koppelen en is geen kapitalen kwijt aan benzine. Hoewel een helikopter niet goedkoop is en het bewijs om te mogen vliegen ook niet, heeft hij wel elke dag een schitterend uitzicht. Matt gebruikt zijn helikopter voor de boodschappen, weekenduitjes en om te racen op dragstrips tegen auto’s.

Anders dan een Aygo

Op de TikTok van de Amerikaan krijg je meer te zien van de Amerikaan en vertelt hij ook hoe duur het is om dagelijks in zijn helikopter te vliegen. Matt betaalt $ 300 per maand voor een hangaar, $ 110.00 voor de helikopter, $ 54 per uur aan brandstof, $ 750 per maand aan verzekeringen en $ 3000 voor de aankoopinspectie vooraf. Hierbij vergeet hij de kosten van zijn brevet die ongeveer $ 43.000 bedragen en het maandelijkse onderhoud. Mocht je dus denken dat het vervangen van de koppeling in jouw Aygo al prijzig was, denk dan even aan Matt.

@mattylp R22 ownership cost. KEEP in mind this very general and does not include a annual, maintenance, oil, currency. #helicopter #ownership #pilots #aviation ♬ original sound – Matt

Mattylp TikTok avonturen

Mocht Gaston van de Postcodeloterij morgen bij ons aankloppen weten wij 100% wat we als eerste gaan kopen: een helikopter. Ondanks de hoge uitgaven leeft Matt zijn beste leven. Hij zet al zijn avonturen op zijn TikTok en Instagram. Hij gaat met zijn heli naar McDonalds, de bioscoop, bezorgt er pizza’s mee en gebruikt het als boodschappenhelikoptertje. De Tiktokker, maakt echter niet enkel video’s waarin hij lol heeft. Op zijn kanaal legt hij ook meer uit over de helikopter en wat het inhoudt om deze dagelijks te gebruiken. Ook showt hij ons wat voor gevaren er zitten aan het vliegen van een helikopter, zoals beschenen worden door een paar pubers met een groene laserpen.

The Best of Mattylp

@mattylp Getting hit with a laser while flying in a helicopter!! #pilots ♬ original sound – Matt

@mattylpFlying to the grocery store in a helicopter https://youtu.be/MkEpb4ZPsGQ♬ original sound – Matt

@mattylpFlying my helicoopter to McDonalds!!♬ original sound – Matt

@mattylpHow I pack the helicopter full of luggage for a long flight. Everything is weighed and calculated before I fly!♬ original sound – Matt

@mattylp Getting the helicopter out for a flight! #helicopter #pilots #robinsonr22 #avaition ♬ Good Day – Nappy Roots

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over bijzonder social accounts check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons