Logan Paul KSI
YouTube: DAZN Boxing

Verhitte trashtalk tussen Logan Paul en Dillon Danis wordt beslist in de ring

Op zaterdag 14 oktober treffen podcaster en worstelaar Logan Paul en MMA-vechter Dillon Danis elkaar eindelijk in de boksring. De afgelopen maanden hebben de twee kemphanen er alles aan gedaan om elkaar het leven zuur te maken. Er belooft zaterdag dus behoorlijk wat bad blood te vloeien.

Het gevecht tussen Paul en Danis is een van de twee hoofdgevechten van de avond in Manchester. De partij is onderdeel van de PRIME-card van Misfits Boxing, genoemd naar het succesvolle drankje van Logan Paul en KSI. Laatstgenoemde sluit de avond af met een gevecht tegen Tommy Fury, maar het zijn vooral Logan Paul en Dillon Danis die alle aandacht opeisen.

Naaktfoto’s vriendin Logan Paul

Dillon Danis heeft in zijn jaren als trainingspartner van Conor McGregor van dichtbij kunnen zien hoe je een gevecht moet verkopen. Dat is hem deze keer zelf ook aardig gelukt, maar de manier waarop is niet erg chic te noemen. In plaats van zijn pijlen op zijn tegenstander te richten, hield de MMA-er de verloofde van Paul, Deens topmodel Nina Agdal, in een online wurggreep.

Op X heeft Danis inmiddels ruim 250 posts over Agdal geplaatst. Met die posts zet hij het model in een zwart daglicht, door onder meer te suggereren dat ze met Jan en allemaal het bed in duikt. Daarnaast plaatst Danis veel – al dan niet gefotoshopte – naaktfoto’s van Agdal en maakt hij haar belachelijk om haar eerdere relaties met Hollywood-sterren als Leonardo DiCaprio.

Logan Paul dient aanklacht in

De posts van Danis zijn in totaal al miljarden keren bekeken op X. Agdal was de pesterijen van Danis zó zat dat ze een aanklacht tegen hem indiende. De Deense claimt dat ze emotionele schade en reputatieschade heeft opgelopen door alle online intimidatie en hoopt dat De Amerikaan hiervoor gaat boeten. Danis heeft al een tijdelijk contactverbod gekregen en is naar eigen zeggen zo’n 400.000 dollar (!) kwijt aan kosten voor advocaten. Mocht Danis de zaak verliezen, loopt dit nog meer in de papieren. Het is voor hem dus te hopen dat hij een flinke kruiwagen met geld krijgt voor zijn gevecht met Logan Paul. De messen zijn in ieder geval geslepen.

John Fury crasht persconferentie

Een aantal weken geleden vond een persconferentie plaats voor dit PRIME-evenement. De vechters ontmoetten elkaar daar voor het eerst sinds de aankondiging face-to-face en beantwoordden vragen van de aanwezige pers. Dat was tenminste de bedoeling. Omdat Tommy Fury het opneemt tegen KSI, was vader John Fury uiteraard ook van de partij bij de persconferentie en dat hebben we geweten.

De persconferentie begon zoals je het zou verwachten: met een hoop kinderachtig gedoe. Logan Paul had een taart gemaakt van Dillon Danis met een blauw oog en een kamelenteen. Paul en Danis beschuldigden elkaar van oplichting, hadden nog wat over elkaars ouders te zeggen en KSI en Tommy Fury deden tussendoor ook nog een verbaal potje ver pissen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAZN Boxing (@daznboxing)

John Fury hoorde het een paar minuten aan, maar toen bleek de maat vol. De Brit stond op, gooide er een paar krachttermen uit, sloeg met zijn vuist op tafel en trapte vervolgens alle tafels omver. Er ontstond totale chaos, er werd met taart en microfoons gegooid en John Fury sloot zijn tirade af met een aantal obscene gebaren. Het betekende een vroegtijdig einde van een totaal bizarre persconferentie.

Danis bij DAZN

De PRIME-card belooft zaterdagavond een hoop entertainment. Want of je nu een voorstander bent van influencers die boksen of niet, het zorgt voor een hoop extra aandacht voor de sport. En wees eerlijk: het is toch ook gewoon lekker om iemand die je niet mag een paar tikken te zien krijgen? Wil je dat live zien, dan is het evenement via pay per view bij DAZN te bestellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ariel Helwani (@arielhelwani)

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel

Max Smit

Gastredactie
Max schrijft graag, vooral over vechtsport. Hoewel zijn eigen talent meer ligt bij balsporten als voetbal, tennis en bierpong, ligt zijn hart meer bij (kick)boksen en MMA. Maar Max kan beter schrijven dan knokken. Daag hem dus gerust uit voor een potje bierpong, over vechtsport maakt hij liever mooie verhalen.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons