Young Ellens; Op de foto zijn Young Ellens, Jay Jay en Stan te zien
Foto: DAY1

Young Ellens gaat voor het eerst padellen in King of Training

In de nieuwste video van DAY1 gaat Jay-Jay samen padellen met Young Ellens en Sten Richters. In de video zullen Jay en Young Ellens het tegen elkaar opnemen in verschillende vormen van challenges. Dat doen ze onder begeleiding van Sten, de beste padeller in Nederland. Hij zal ervoor zorgen dat de challenges goed zullen verlopen.

Voordat we de video ingaan is het belangrijk om te weten wie onze gast is en wat hij doet. Je kunt Young Ellens kennen van zijn bekende rapnummers en zijn legendarische 101Barz sessies. De Amsterdammer heeft al veel fans weten te veroveren met zijn hangende muziekteksten. ”Als ik pull up is de muur leeg”

Young Ellens

Met zijn Antilliaanse roots en aanstekelijke teksten is Young Ellens inmiddels een onmisbare naam in de rapscene. Geboren in Amsterdam, bracht hij een deel van zijn jeugd door op Curaçao, om later vanuit Almere terug te keren naar Amsterdam. Zijn rapcarrière begon pas op zijn 22e, maar al snel maakte Ellens indruk met zijn eerste tape “Practice”. Dankzij dat succes werd hij opgepikt door Jairzinho van Rotterdam Airlines, waarna zijn carrière een vlucht nam. Hits als “Bella Ciao” en “Geen Limiet” volgden, evenals samenwerkingen met grote namen als Jonna Fraser, Frenna en Sevn Alias. Zijn laatste project, ‘419’, heeft bijdragen van artiesten als KM en Bizzey. Daarnaast is Ellens al vaak te zien geweest bij 101Barz. Zijn sessies daar waren altijd een groot succes en behaalden miljoenen weergaven op YouTube.

Young Ellens ging ondertussen viraal na zijn aanwezigheid bij de podcast ‘Rookworst’. Met zijn verhaal over een achtervolging in Amsterdam en hoe hij het geluid van een auto-uitlaat nadoet weet Ellens zichzelf populair te maken. Het virale moment werd uiteindelijk omgezet in de track ‘In Z’n S’ in samenwerking met Sleazy Stereo, dat nummer is ook te vinden op het album ‘419’. Verder weet Ellens altijd aanwezig te zijn bij virale hits, want op de track van LA$$A genaamd ‘Bijpakken’ featuring Jebroer en Poke is het weer raak. Ook onder zijn eigen naam weet hij nog een keer op te vallen met ‘Daarom Ik Drink’ samen met Bokoesam en C.SMOKE.

King of Training

In onze nieuwe serie “King of Training” gaat Jay-Jay de uitdaging aan met verschillende bekendheden. In de eerste video van deze serie neemt Jay-Jay het tegen Young Ellens in een padelbattle op. Om dit goed aan te pakken hebben we Sten Richters, de beste padeller van Nederland uitgenodigd. Sten heeft drie verschillende challenges. Degene die uiteindelijk de minste challenges gewonnen heeft, moet op de blaren gaan zitten.

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Nog niet genoeg gekregen van Young Ellens, check dan hier de video.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons