Nog één laatste keer genieten van Ken Block’s racegeweld: Electrikhana Two

Verband rubber en entertainment waarmee je op het puntje van je stoel, die twee dingen belichamen Ken Block. In Electrikhana Two doet hij dan ook precies waar hij goed in is; dit keer in Mexico City. Pak je zakdoek er maar bij, want dit is de laatste keer dat we deze raceheld in actie zullen zien. 

In november 2022 vertrekt het HOONIGAN team naar de hoofdstad van Mexico om het laatste deel van Electrikhana op te nemen. Een maand later verongelukt Ken Block op een sneeuwscooter en blijven deze, nu al legendarische, beelden liggen. Na regen komt zonneschijn en een mooier eerbetoon dan deze is haast niet mogelijk. Het filmteam van The HOONIGANS is achter de schermen druk bezig geweest met een gruwelijke edit die alle verwachtingen overtreft.

Electrikhana One

In het eerste deel van GYMKHANA reizen de mannen af naar Las Vegas. Hier onthult het team van de legendarische nummer 43 de Audi S1 HOONITRON voor het eerst. Audi’s designhoofd Marc Lichte heeft de carrosserie van de HOONITRON ontworpen als een eerbetoon aan de Sport Quattro S1. Tijdens zijn avontuur in Sin City, drift Block langs de replica van de Eiffeltoren, springt hij van parkeergarages naar hotels en maakt hij donuts op the Strip. Hij neemt zelfs de tijd om enkele Audi-schatten te bewonderen, waaronder de glorieuze Audi 90 IMSA GTO, een 200 Trans Am en de legendarische Sport Quattro S1 Pikes Peak.

@monsterenergy @kblock43 really shut down Las Vegas Blvd 😳 #MonsterEnergy #electrikhana #KenBlock #LasVegas #Drift #Electric #Race #Car #Audi ♬ original sound – Monsterenergy – Monster Energy

Electrikhana Two

Waar rook is, is Ken Block en mocht je denken dat het uitbannen van brandstofmotoren een grote impact heeft op de klimaatverandering heb je het mis. In de Audi S1 HOONITRON met 680 pk en 640 Newtonmeter zet de Amerikaan de straten van Mexico-Stad blauw en compenseert hij in zijn eentje de jaarlijkse luchtvervuiling. Ook in deze nieuwe GYMKHANA film wordt niets aan het lot overgelaten. In de lege straten maakt Ken het weer erg bont en zorgt hij ervoor dat jij elk moment op het puntje van je stoel zit!

Video: de laatste GYMKHANA

15 jaar lang schreef Ken block geschiedenis met zijn legendarische GYMKHANA films. Zo beklom hij Pikes Peak in een zwaar opgefokte Mustang, liet hij in een Fiesta ST zien wat er in een hatchback allemaal niet mogelijk is en veroverde hij Route 66 met een opgefokte pick-up. In januari overleed Block aan de gevolgen van een ongeluk op de sneeuwscooter. De coureur werd 55 en dit is de laatste knaller die hij ons achterlaat. Vergeet niet: ‘Kill all tires!’

Niets meer missen van The HOONIGANS of andere autonieuwtjes? Volg ons ook op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons