Laatkomers; De groepsleden van Laatkomers staan samen op een rijtje voor de foto
Foto: DAY1

In de nieuwe King of Training neemt Jay-Jay het tegen de Laatkomers op

In de nieuwste King of Training-aflevering neemt Jay-Jay het op tegen de mannen van Laatkomers. Door middel van verschillende challenges gaan de Laatkomers en Jay-Jay erachter komen wie nou eigenlijk het beste kan honkballen. Het verliezende team moet aan het einde van de video ook nog eens op de blaren gaan zitten. 

Voordat we de video ingaan is het belangrijk om te weten wie onze gasten zijn en wat hun doen. De groep Laatkomers bestaat uit vier verschillende leden: Kleine John, Ilias Vietto, Charbonn en Chatmo. De vier leden van de groep doen niet allemaal hetzelfde, zo kun je de een kennen van muziek en kun je de ander vaak op TikTok voorbij zien komen.

Kleine John

Het eerste lid van de groep is Kleine John. John kun je kennen van zijn eigen YouTubekanaal, waar hij regelmatig video’s op plaatst. Naast zijn grappige video’s, kun je hem ook kennen als artiest. Met nummers als ‘Balance’ en ‘In Je City’ bestormt John vaak genoeg de Nederlandse hitlijsten. Alleen het nummer waarmee Kleine John echt doorbrak was ‘C’est La Vie’. Met 8,5 miljoen streams op Spotify en 2,5 miljoen weergaven op Youtube, is dat ook niet zo gek.

Ilias Vietto

Ilias Vietto kun je wellicht kunnen van TikTok. Hij mag zichzelf als een van de grootste TikTokkers van Nederland noemen. Met maar liefst 1 miljoen volgers op het platform, is die niet meer weg te denken van de app. Met zijn grappige en herkenbare video’s weet die vaak zijn kijkers lachend te laten scrollen.

@iliasvietto17 Deze moeten jullie echt zien 😂 #fyp #foryou ♬ origineel geluid – Iliasvietto17

Charbonn

Het derde lid van de Laatkomers is Charbonn. Charbonn kun je waarschijnlijk ook kennen van Tiktok. Samen met zijn broer Ilias veroveren ze de Nederlandse TikTok cultuur in een razend tempo. Met meer dan 500.000 duizend volgers op TikTok haalt die dagelijks honderd duizenden views op zijn video’s. Van typetjes als snelste vakkenvuller en het vervelende broertje van Ilias weet hij zijn volgers altijd aan het lachen te maken.

@charbonnn Ze nek is bijna uit de kom 🤣 #fyp ♬ origineel geluid – Aimane Charbon

Chatmo

De laatste, maar zeker niet het minste lid van de Laatkomers is Chatmo. Met 175.000 duizend abonees op zijn Youtube-kanaal weet hij wekelijks zijn kijkers te vermaken. Met uiteenlopende content als eetwedstrijden en van A naar B video’s, vermaakt hij zijn fans op een hoog niveau. Daarnaast streamt Chatmo ook wekelijks waar hij vaak verschillende games speelt.

King of Training met de Laatkomers

In de nieuwste video op ons kanaal gaat Jay-Jay samen met Chatmo de uitdaging aan tegen Kleine John, Ilias Vietto en Charbonn. Onder begeleiding van Nederlands beste honk en softbalspelers komen de mannen erachter wie nou eigenlijk het beste kan honkballen. De challenges moeten dan uitwijzen wie er het meeste of minste talent heeft. Met hilarische content en competitieve strijd heeft deze video heeft eigenlijk alle ingrediënten voor hilarische content. Daarom kun je de video nu op ons Youtube-kanaal zien.

En wie weet loop jij binnenkort met je favoriete sneakers rond! In samenwerking JD Sports mogen we namelijk schoenen weggeven en jij kan die winnen. Op ons Instagram-account wordt de volledige winactie in details uitgelegd en kom je erachter wat je moet doen voor een paar sneakers.

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en Threads. Nog niet genoeg gekregen van de Laatkomers, check dan hier de volledige video.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons