Boef en Flemming
Instagram: @flemming & @boef

FLEMMING en Boef duiken de studio en droppen keiharde single

Je kent de een van de nummers Paracetamollen, Automatisch en Amsterdam en de ander van Habiba, Hosselen en Slapend Rijk. FLEMMING en Boef zijn nu samen de studio ingedoken en wij hun nieuwe single Champions League kei-hard. Het nummer is nu te beluisteren op de betere streamingdiensten. 

FLEMMING gaat de laatste jaren als een raket en na samenwerkingen met onder andere Ronnie Flex en Emma Heesters is nu het nu de eer aan rapper Boef. Samen spelen ze in de Champions League van de Nederlandse muziekwereld en bundelen ze nu hun muzikale krachten voor het gelijknamige nummer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

Liefdesverdriet FLEMMING en Boef

Echte mannen huilen ook en om hun emoties te luchten verwerken beide mannen hun liefdesverdriet in het nummer. Naast de emotionele lading wordt er ook gesproken over het succes dat ze nu behaald hebben. Dit hebben beide mannen op eigen kracht gedaan en vertolken dit nu in Champions League. We zijn geen gecertificeerde muziekrecensenten, maar de barz van Boef samen met de creatieve Nederpop invloed van FLEMMING maken het nummer een lust voor het oor.

Zo zingt Flemming: ”ik liet je al m’n platen horen, maar je luisterde niet. Ik vertelde je al mijn dromen – je geloofde ze niet. Geen bericht gehad toen ik uiteindelijk sprongen liet zien. Ben je jaloers of heb je spijt misschien? Maar nu ga je zien dat ik alles heb wat ik verdien. Je dacht dat ik het nooit zou laten zien, speel geen Europa, maar de Champions League.

Boef vult aan: ”mijn life een movie die begon zonder script. Iedereen die heeft gezien hoe we begonnen met niks. Ik ging me eigen richting op al gingen sommigen links en dacht niet aan de risico’s dat vonden sommigen link. Mijn dochter ziet haar vader op tv, want hij is famous. Ik heb moeten rennen toen met gaten in mijn K-SWISS nu koning in de scene en je weet dat dat de case is. Nu amper meer weg te denken uit de playlist.”

De Auto Van FLEMMING

Zoals jullie misschien voorbij hebben zien komen zijn we bij DAY1 ook elke maandagavond te zien op Veronica. Achter de schermen hebben we de primeur gehad om het nummer te luisteren in de auto van FLEMMING. Het nummer, de auto en FLEMMING zijn verhaal onderweg naar de top zie je binnenkort als eerste op Veronica. Hou onze socials in de gaten om de datum niet te missen!

Om niets meer te missen van alle DAY1 content volg je ons op social media en abonneer je op onze nieuwsbrief

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons