Duik in de Wereld van Aandelen

Voor velen zijn Berry en Chris van Doopiecash geen onbekenden. Als je onze laatste Finance video hebt gezien, weet je dat ze veel meer doen dan alleen cryptocurrency. De mannen nemen ons mee in de wereld van aandelen en laten ons zien dat dit allesbehalve saai is.

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar voor de mensen die in een zeepbel hebben geleefd, nog een korte introductie. Berry en Chris zijn ervaren traders met meer dan 20 jaar ervaring. Sinds 2017 helpen ze mensen hun financiële doelen te bereiken met transparante en toegankelijke educatie. En bespreken ze dagelijks in hun livestreams een breed scala aan onderwerpen, van cryptonieuws tot aan aandelen en mentale tradingsaspecten.

‘Investeren en beleggen’

Zoals gezegd, de mannen staan niet alleen maar bekend om de cryptocurrency, door de jaren heen hebben ze hun portfolio uitgebreid en is Chris zelfs ooit begonnen met het investeren in aandelen. En na het bekijken van onze laatste video ben jij natuurlijk dol enthousiast over investeren, beleggen en aandelen.

Wat is beleggen?

Voor de lezers en kijkers die onder een symbolische stapel aandelen hebben gelegen, leggen we het nog een keer voor je uit. Beleggen kan natuurlijk op allerlei manieren. Beleggen in aandelen is het kopen en verkopen van een asset voor de lange termijn. Je houdt je aandeel voor langere tijd vast, denk aan weken, maanden of zelfs jaren, voordat je het weer van de hand doet.

Als belegger is het belangrijk dat je eerst je eigen onderzoek doet. Je duikt in de verschillende mogelijkheden, zoals ETF’s (één mandje met aandelen) of natuurlijk losse aandelen. Je bekijkt de cijfers en de wereld eromheen. Je kijkt naar de staat van de economie, checkt verschillende sectoren en analyseert aandelen. Bij een aandeel doe je zowel een cijfermatige als een niet-cijfermatige analyse. Voordat je begint, weet je precies in welke fase de economie zit en welke sectoren hot zijn.

Je speurt naar aandelen met potentie en zo min mogelijk risico en koopt deze in. Wanneer de koers stijgt, is het moment daar om te verkopen en je winst te pakken.

Wil je meer weten en leren over beleggen?

Heb jij nog niet genoeg van aandelen? Check dan het leerprogramma van de mannen van Doopiecash! Dit programma is ontworpen om je stap voor stap door de wereld van beleggen te leiden. Met bijna 6 uur aan uniek beeldmateriaal biedt dit uitgebreide leertraject alles wat je nodig hebt om een succesvolle belegger te worden.

Je leert de basisprincipes van beleggen, economische cycli, sectorkeuze, bedrijfsanalyse, jaarverslagen, financiële gezondheid van bedrijven, dividendanalyse, bedrijfswaardering en hoe je je emoties onder controle houdt tijdens het beleggen. Op deze manier hoef jij het wiel niet zelf uit te vinden.

Waarom kiezen voor Investeren & Beleggen?

  • Geschikt voor lange termijn investeerders: Ideaal voor wie zijn vermogen wil laten groeien over meerdere jaren.
  • Passief inkomen: Profiteer van dividenduitkeringen.
  • Financiële vrijheid: Bouw een stabiel en groeiend portfolio op.

Wat jij krijgt

  • 6 uur aan beeldmateriaal: Om de juiste kennis van beleggen te krijgen
  • De juiste tools: Analyse hulpmiddelen, beleggingsplan en checklist
  • Volledige beleggingsstrategie: Zo weet jij precies wat je moet doen
  • Lifetime Access: Op deze manier kan je de content altijd terugkijken en blijf jij op de hoogte van de laatste updates
  • Toegang tot het beleggen Discord kanaal: Raak jij nooit uitgepraat over aandelen? Goed nieuws, in deze groep zit je met gelijkgestemden.

Wil je meer weten of je inschrijven?

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over bizarre villa’s check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Volgende
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons