Drive-In Oplaadstation Tesla
YouTube: Tesla

Film kijken en laden kan binnenkort bij het Drive-In oplaadstation van Tesla

Als je denkt dat het bij Elon Musk niet gekker kan, ben je onvoorbereid. Na het lanceren van een eigen ruimtebedrijf, automerk en het overnemen van een groot social media platform gaat hij nu een Drive-In laadstation voor Tesla eigenaren bouwen. Op dit laadstation kun je eten, film kijken en ondertussen jouw Tesla voorzien van nieuwe prik. 

In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw waren Drive-Ins niets bijzonder, maar door de komst van de televisie thuis en hieropvolgend videotheken en nu streamingdiensten zijn deze volledig verdwenen. Het concept blijft daarentegen iets wat gekoesterd moet worden, zo vindt ook Elon Musk. Zijn nieuwe Drive-In oplaadstation is dan ook een ode aan de gouden tijd van Hollywood.

Drive-In oplaadstation Tesla

Het nieuwe Drive-In laadstation van Tesla wordt gebouwd in hartje Hollywood. Er wordt gekozen voor een plekje op de meest Instagrammable plek ter wereld: Santa Monica Boulevard. De speciale Drive-In moet 24/7 geopend en samen met 31 anderen kun je jouw Tesla opladen onder het genot van een filmpje en warme maaltijd. 6 jaar geleden begon Elon er voor de eerste keer over en nu de vergunningen rond zijn is de bouw van dit retro-futuristische concept eindelijk begonnen. Naast het bekijken van de korte films op de twee grote schermen. kun je ook binnen dineren in het bijgebouwde restaurant.

Tesla lifestyle

Het Drive-In oplaadstation van Tesla is niet geheel nieuw. Eerder opende hij met zijn Tesla soortgelijke Drive-Ins, echter dan zonder deze retro-futuristische stijl. Dit nieuwe project weerspiegelt de visie van Tesla om meer te zijn dan een autofabrikant. Met deze nieuwe ‘Recharge & Dine’ is dit een van de weinige oplaadpunten voor EV’s die kan concurreren met traditionele tankstations. Ze maken van een simpel laadstation een plek waar je wil zijn en niet alleen moet zijn. Dit kan helpen om meer mensen in elektrische auto’s te krijgen. Of het concept naar ons eigen landje komt moeten we even afwachten.

Om niets meer te missen van al het technieuws volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over tech check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons