Sam Sulek
Instagram: @sam_sulek

Dit is hoe de pas 21-jarige Sam Sulek YouTube miljoenen views en euro’s binnen harkt

De Amerikaanse Sam Sulek verovert momenteel in sneltreinvaart YouTube met zijn explosieve fitnessvideo’s. Vergeet dan ook even onze eigen fitfluencers, want deze dude pakt het next level aan. Dit doet hij niet met perfecte content, maar gewoon door zichzelf te zijn. Zo had hij aan het begin van 2023 slechts 1300 abonnees en op het moment van schrijven is dit al gegroeid naar 2.400.000. 

Onthou de naam Sam Sulek, want in slechts 11 maanden heeft hij YouTube opnieuw uitgevonden met content maken op een ouderwetse manier. Wat hem speciaal maakt, is dat hij echt is en je meeneemt in een normale dag uit zijn leven en zijn verhaal oprecht vertelt. Zo begin je bij Sem in de auto, sta je hierna in de gym en even later check je hoe hij boodschappen doet. Zonder knipjes en bijna als één lopend verhaal. Het gaat bij Sulek niet om perfectie, maar om echt doen wat je leuk vindt en laten zien wie je bent. Zo zet hij zijn persoonlijkheid niet op standje 110 wanneer de camera aangaat en blijft hij altijd hetzelfde en dat is ook de les die van Sam Sulek kunt leren: wees jezelf!

Sam Sulek in a nutshell

De fitnesshobby van Sulek is aardig uit de hand gelopen, want na een paar virale video’s op TikTok en Instagram heeft hij op het moment meer dan 5,8 miljoen volgers op de platformen gezamenlijk. De 21-jarige machine staat elke dag in de gym en neemt zijn volgers mee in zijn trainingen. Naast dat je Sulek veel in de gym kan vinden, studeert hij ook werktuigbouwkunde aan de universiteit van Miami.

Sam is een simpele guy die keihard traint, veel slaapt en nog veel meer eet. Het doel hiermee is om een grote tank te worden en laten zien dat je dit ook kan. Of het allemaal op een naturelle manier is kunnen we ons afvragen, maar de content en keiharde trainingen veranderen hierdoor niet. De Amerikaan maakt niet alleen trainingsvideo’s, maar ook grappige content op de verschillende platformen. Sam drijft graag de spot met andere mensen en traditionele systemen in zijn video’s. 

@sam_sulek Tricep only video posted #hosstile #hosstilesupps #bodybuilding #physique #muscle #posing #lifting #lifter #lift #gym #training #gymtok #weights #weighttraining #workout #fyp #fypage #foryoupage #4u #weights #motivation #aesthetics #effort #intensity ♬ We lit – 🗣️

Voorbeeld Rich Piana

De grote inspiratiebron van Sam Sulek is de in 2017 overleden bodybuilder Rich Piana. In de serie van deze bodybuilder, genaamd ‘Bigger by the Day’ werd Rich op een rauwe en simpele manier gefilmd terwijl hij, zoals de titel al doet vermoeden, elke dag een stukje groter wordt. De serie is net als Sam zijn content erg natuurlijk en in plaats van trends te gebruiken om te groeien op social media koos hij voor de oldskool manier. Het kopiëren van Piana’s stijl met zijn eigen sausje.

@fitness.clips0 Sam is Rich Piana’s Reincarnation 🤯 #samsulekeffect #samsulekedit #gymmotivation #fitness #richpiana #samsulekcookie #cookie #richpianamemes #bodybuilding #cuttting #samsulek ♬ original sound – Gym

YouTube: Sam Sulek

De laatste video van Sam check je hieronder.

Meer over de wereldwijde fitness-scene lezen? Volg ons op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Dion is geïnteresseerd in alles wat het mannenhart sneller laat kloppen. Dion neemt je mee achter de schermen op onze social bij toffe events en schrijft over auto's, vechtsport en lifestyle.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons