Conor McGregor: De Ier in zijn Lamborgini
Instagram: @thenotoriousmma

Dit is de bizarre autocollectie van UFC-ster Conor McGregor

Conor McGregor droomde er vroeger altijd al van om bekend en rijk te worden, doormiddel van MMA. Hoewel de Ier al een tijdje niet meer gevochten heeft, blijft hij toch een van de grootste sterren die de UFC gezien heeft. In zijn tijd bij de UFC heeft McGregor een aardig zakcentje verdiend. Zoveel geld dat hij meerdere auto’s en een jacht heeft kunnen kopen, wij zetten ze voor jou op een rijtje.

De 35-jarige vechter heeft inmiddels al twee en een half jaar niet meer gevochten, ondanks dat zit McGregor niet krap bij kas. Op social media laat Conor graag zijn luxe levensstijl zien, waar natuurlijk ook dikke auto’s en andere voertuigen bij horen. Hoewel McGregor genoeg geld heeft om de rest van zijn leven niet meer te hoeven werken, kan hij toch niet wegblijven bij de UFC. Op oudejaarsavond maakte The Notorious bekend na drie jaar weer terug te keren in de octagon, tegen Michael Chandler. Wellicht wil die zijn autocollectie nog wat aanvullen met dikke wagens?

Exclusieve McGregor Rolls-Royce

Voor deze Rolls-Royce heeft Conor geen cent hoeven neerleggen, het bedrijf heeft deze Rolls-Royce Ghost namelijk helemaal gratis aan de MMA-vechter gegeven. In aanloop naar het gevecht tegen Eddie Alvarez in 2016 zou het autobedrijf deze wagen hebben aangeboden aan de Ier. Op de auto staat McGregor afgebeeld met zijn bijnaam The Notorious. Deze auto heeft een waarde van 220.000 euro.

Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe

Na de legendarische knock-out van Conor op Jose Aldo binnen 13 seconden. Vond McGregor dat hij een nieuwe auto verdiende. De auto die McGregor haalde was de Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe. De auto was tevens de eerste Rolls-Royce die onder het BMW-eigenaarschap gemaakt werd. De wagen heeft daarom ook een aardige prijs, die ligt rond de 280.000 euro.

Cadillac Escalade

Misschien een iets minder patserige wagen voor McGregor, maar de Ier vindt het goed genoeg voor zijn autocollectie. Ondanks dat auto misschien een minder hoge prijs heeft als de Rolls-Royce’s van hiervoor. Doet die qua status niets onder aan de andere voertuigen, deze wagen staat in Amerika namelijk bekend als de SUV voor de sterren. Op het prijskaartje van deze auto staat een bedrag van 70.000 euro.

Lamborghini Aventador Roadster

Niet een, maar twee Aventadors voor McGregor. De UFC-ster geniet volop van zijn Lamborgini’s, zo is dat goed te zien op verschillende Instagram-posts van Conor. De twee Aventadors zijn niet helemaal hetzelfde, bij de een kan het dak open en bij de ander niet. De auto waarbij het dak open kan heeft een prijskaartje van 255.000 euro. De ander is iets goedkoper, namelijk 170.000 euro.

Het pareltje van McGregor zijn autocollectie

Dit is misschien wel een van McGregor zijn pareltjes. De McLaren 650s trekt binnen drie seconden naar honderd km/u en heeft een topsnelheid van 332 km/u. Misschien is het daarom ook niet zo gek dat de vechter in 2017 met deze auto een keer is aangehouden  door de politie in Dublin.

Lamborghini Urus

Waar veel mensen bij kerst al blij zijn met een paar sokken en onderbroeken, daar kan het bij McGregor niet gek genoeg. Hij trakteerde zijn vriendin tijdens kerst op een nieuwe Lamborghini Urus. De Urus is een razend populaire auto, voor de wagen is er daarom ook een megalange wachtrij. McGregor heeft zeer waarschijnlijk niet op de mensen voor hem hoeven wachten.

McGregor zijn exclusieve jacht

Naast alle auto’s die McGregor op zijn oprijlaan heeft staan, is het nog niet genoeg. De Ier heeft namelijk de Lamborghini 63 jacht, een mega exclusief jacht die is gemaakt om het merk Lamborghini te eren. Van deze jacht zijn er daarom ook maar 63 gemaakt, de kans dat jij er een spot is dus niet heel groot. Bij het jacht blijft het niet, natuurlijk heeft McGregor ook nog zijn privéjet waarmee hij makkelijk van de Verenigde Staten naar Ierland kan vliegen.

Vergeet ons niet te volgen op ThreadsFacebook en Instagram om niets meer te missen van de Apple. Check hier Ronaldo zijn nieuwste Ferrari.

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons