REVRUN 2023
Foto: RevWorks

Dit is alles wat je moet weten over The REVRUN 2023

Een rally voor en door autoliefhebbers: RevWorks probeert met zijn REVRUN 2023 voor een betaalbare prijs het gevoel te bevangen die de grotere dure rally’s uitstralen. Je zou het de “biggest bang for the buck” kunnen noemen. Het weekend van 1, 2 en 3 september was het alweer de achtste editie en wat voor één.

Het diverste startveld was te vinden in Gilze-Tilburg. Ondanks de enorme hoosbui zat de sfeer er al meteen in door de aanwezigheid van de Whoetaah-Saurus en Ricky in zijn BMW Z4. Deze bochtenvreter stond tussen de ideale mix van de bekende VW Lupo R tot aan Ferrari 488.

The REVRUN 2023

The RevRun is verdeeld over drie dagen en deed dit jaar vier landen aan. De start was in Gilze-Tilburg en de route liep via de Belgische Ardennen. De eerste dag werd afgesloten met een diner en open bar, hoe dit afliep kunnen jullie zelf heel goed invullen. De tweede dag begon met een super ontbijt en vanuit Charleroi werd koers gezet naar Luik. De mannen van RevWorks reden de mooiste routes van Luxemburg en een klein stukje Frankrijk. De zaterdag  was er een groot feest in Club Versuz. De deelnemers werden hiervoor met touringcarbussen van hotel naar de club en weer teruggebracht.

De kater kwam later

De derde dag vond de start iets later plaats. Na een goed anti-kater ontbijt was iedereen weer fris en werd het gaspedaal ingetrapt naar Druten. De finishlocatie bij het Metropole hier werden de mannen als helden ontvangen. De driedaagse trip was bloed, zweet en tranen; maar er werd vooral heel veel en heel hard gelachen. Al met al een geslaagd autofeestje die over een jaar weer plaats zal vinden. Aan RevWorks de taak om de negende edite goter dan groots aan te pakken.

The REVRUN 2023 in beeld

Als je dit een vet artikel vond, volg ons dan ook even op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Deel dit artikel
Luuk Mets

Luuk Mets

Gastredactie
39 jaar geleden zag Luuk het levenslicht en bij het horen van de eerste uitlaat symfonieën was hij verkocht. Als Luuk niet te vinden is achter het stuur is hij aan het typen in de autocategorie voor DAY1. Naast het schrijven over auto's is hij ook co-owner van de Nederlandse auto-community REVWORKS.
Copyright © 2023 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons