Deze Audi Q7 kun je op dit moment bij Domeinen scoren

Als je bij Audi opzoekt gaat naar een auto, dan kan is de kans zeer aanwezig dat je veel geld moet uitgeven. Een plek waar je wellicht minder geld hoeft uit te geven voor een mooie Audi, is op Domeinen. Bij Domeinen kun je een Audi Q7 voor een relatief goedkope prijs kopen. 

Bij de Nederlandse overheid kun je al geruime tijd luxe auto’s scoren voor een spotprijs. Dit heeft niet te maken met voordelige inkoop, maar eerder met het terugverdienen van verloren belastinginkomsten. Toch komt deze deal vaak met een waarschuwing: de auto’s hebben een onbekende geschiedenis en garantie is ver te zoeken. Maar voor ware autoliefhebbers maakt dat weinig uit. Het devies bij Domeinen is dan ook: “Volg je hart bij aankoop, niet je verstand!”

Audi Q7 voor een Spotprijsje?

De Audi Q7 is een krachtige SUV die al sinds 2007 op de wegen rondrijdt. De auto is ideaal om met meerdere mensen in te rijden, er is namelijk in de binnenkant van de auto genoeg ruimte maar liefst vijf man. Hoewel het misschien een zeer verleidelijke auto is om te kopen, moet je altijd goed opletten hoe het voertuig aan de binnenkant er ook uitziet. Aan de binnenkant van de wagen kan het er wel wat netter uitzien, alleen is het ook niet rampzalig slecht.

De wagen heeft al flink wat kilometers achter de rug, 260.153 km om precies te zijn. Het is daarom ook niet zo gek dat de auto voor een stuk goedkoper hier wordt aangeboden. Hoewel de auto in 2007 op de wegen kwam, was het wel al een auto waarbij je niet hoefde te schakelen. Naast dat de auto automatisch is, is het ook goed te zien dat wagen twee felgele remklauwen heeft. Voorderest is er ook niet echt veel schade bij de wagen te zien. Dus wellicht weet jij deze auto voor een spotprijsje op te halen en zien we je op de snelwegen rondrijden met deze wagen.

SPECS DOMEINEN AUDI Q7:

  • Vermogen: 350 pk en 500 Newtonmeter koppel
  • 0-100 km/u tijd: 9.1 seconden
  • Gewicht: 2990 kg
  • Topsnelheid: 210 km/u

Meer van dit soort overheid beukers of andere autonieuwtjes? Volg ons ook op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel dit artikel
Vidar Kleiboer

Vidar Kleiboer

Online Editor
Bij DAY1 schrijft Vidar over alles en nog wat, maar zijn specialisatie ligt bij sneakers, vechtsport en nieuwtjes over auto's. Zijn beste artikelen voor DAY1 worden op de beats van bekende hiphop-muziek getikt. Wanneer Vidar niet aan het schrijven is voor DAY1, vind je hem op het voetbalveld, waar hij iedereen in de derde klasse helemaal zoek tikt.
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons