Carspotten; Bugatti Veyron in Laren
Instagram: @tdv_photography

De vijf dikste carspot plekken in Nederland!

Snelle en dikke auto’s spotten is iets wat veel autofans doen. Wachten op een mooie auto en die dan fotograferen, het kan voor de carspotters niet beter. Daarom laten we je dé vijf beste plekken zien waar jij je als autoliefhebber helemaal uit kunt leven met jouw camera of telefoon!

Het mogen dan niet de straten van Dubai zijn, ook in Nederland kun je aardig wat dikke bolides tegenkomen. Je moet alleen op de juiste plaats en tijd ergens zijn. Misschien komen er nu gelijk wat plekken bij jou omhoog waar je goed kunt carspotten, maar hier op de redactie weten we zeker dat je niet al de plekken die hieronder staat kent!

Carspotten op de PééCéé Hooftstraat

In deze Amsterdamse straat zou het eerder gek zijn als je geen supercar spot. Met winkels als Fendi, Louis Vuitton, Cartier en Dior lopen er meestal genoeg mensen rond die een mooie auto hebben. In deze straat vinden de mensen het niet vervelend om gezien te worden, met alle mooie auto’s en dure kleding is dat misschien ook wel logisch.

@cars_by_jort Amazing 🤩 #fyp #fy #foryou #cars #cartok #carsoftiktok #carporn #supercars #hypercards #sportcars #racecars #jdm #amsterdam #carspotting #pchoofdstraat #ferrari #lamborghini #bmw #mercedes #porsche ♬ SUICIDE YEAR – WEEDMANE & Suicideyear

De Meent in Rotterdam

De Meent in Rotterdam is een plek waar je ook veel dikke auto’s kunt tegenkomen. Hier vinden de meeste mensen, net als in de P.C. Hooftstraat, het ook niet erg om gezien te worden. Zo vinden de mensen in een dikke auto het vaak leuk om een extra rondje te rijden langs de drukke plekken in Rotterdam. Minder als je op het terras zit en verstikt wordt door de geur van benzine en brandend rubber. Voor jou als carspotter een droom die uitkomt. Pak je juiste lens er maar bij en vergeet niet jouw boterhammetjes mee te nemen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CarspotsNL® (@carspotsnl)

Carspotten in Wassenaar

Een van de meest welvarende dorpen in Nederland kan natuurlijk niet ontbreken op dit lijstje. Het dorpje net boven Den Haag staat bekend om de rijke buurten en grote huizen. Buiten alle dure huizen is dit dorp ook de ideale plek om dikke auto’s te bekijken. In dit dorp zijn er dure auto’s genoeg. Misschien spot je zelfs de auto van de koning en de koningin, aangezien hun paleis in Wassenaar staat. In Wassenaar zelf heb je ook genoeg plekken waar zulke auto’s langs zullen rijden, zo heb je Duinauwe, Prinsenweg en de Wassenaarse slag. Genieten geblazen!

Hillegersberg

Deze gemeente in Rotterdam is de perfecte locatie om jou eerste Bugatti te spotten. Hier in Hillegersberg zijn al eerder vier Bugatti’s gespot, terwijl er maar in totaal tien zijn in Nederland. Wil je dus een Bugatti zien, dan is dit de ideale plek om je geluk te beproeven. Met een beetje geluk en geduld spot je hem wel en kun je een Veyron op de gevoelige plaat zetten. Weer eens wat anders dan een Golf R.

@sw_carspots_010 Ferrari SF90 stradale!😳 #viralvideo #fy #cartok #hillegersberg #carcommunity #carspotting #ferrari #sf90stradale #ferrarisf90 ♬ origineel geluid – Thijs

Carspotten in Laren

Dit plaatsje in het Gooi, net boven Hilversum, is de ideale plek om dikke auto’s te bekijken. Laren staat namelijk bekend om de dure winkels, megavilla’s en de prijzige auto’s. Hoewel het dorp ook bekend staat als een boerendorp, zie je hier toch genoeg mooie auto’s. Je zult niet de enige zijn als je van plan bent hier naartoe te gaan, Laren heeft namelijk 1353 carspot plekken voor de liefhebbers.

@mart.carphotography Niet veel maar wel heel dik #fy #fypシ #carphotography_by_mart #cars #freelaren #welovecars #canoncamera ♬ idfc – favsoundds


Meer van dit soort nice-to-know auto-artikelen of andere autonieuwtjes? Volg ons ook op social media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons