Villa BOEF; voorkant villa rapper BOEF
Foto: Funda

De majestueuze villa van BOEF in Almere staat officieel te koop!

Mocht je onder jouw bed nog een schoenendoos vol met blanco cheques hebben liggen en op zoek zijn naar een riante villa, dan kun je nu de slag van jouw leven slaan. Waar het eerst ‘allemaal een droom’ was voor BOEF kocht hij in 2019 dit bizarre landhuis. Een kleine 5 jaar later verkoopt hij zijn woning voor maar liefst € 2.150.000. 

Voor deze ‘moeilijke som’ krijg je een royaal perceel van maar liefst 4500 m². Het huis schreeuwt ‘patsergedrag’ en naast het hebben van een riant woonhuis krijg je ook een eigen sportschool, voetbalveld, bioscoop, bar en garage. De high-tech villa staat garant voor geweldige ‘memories’ met al jouw maten!

‘Tout Est Bon’

De villa werd gebouwd in 2008 en toen BOEF de woning in 2019 kocht, liet hij het volledig verbouwen. In zijn Instagram story vertelt hij dat de woning nog beter beveiligd is dan een kluis bij de Rabobank en je komt te wonen in een rustige buurt. Het wonen in deze majestueuze villa moet dan ook een mooie ‘herinnering’ zijn van BOEF. Wanneer je door de elektrische poort rijdt kom je op een wit grindpad terecht dat leidt naar een ruim voorterrein met dubbele garage. Naast deze garage staat een kast van een huis dat maar liefst 325 m² beslaat en is voorzien van 8 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 2 luxe badkamers.

 

‘Champions League’

Het oude landhuis van BOEF is niet alleen veilig en groot, maar ook duurzaam. Volgens de gegevens op Funda heeft de villa energielabel A en is deze in 2019 verbouwd met de allernieuwste materialen. Zo krijg je airconditioning door het gehele huis, is het huis volledig te bedienen met jouw smartphone en heb je ‘s winters geen last van koude voeten door goede isolatie en vloerverwarming. Aan parkeergelegenheid ook gebrek, want op het buitenterrein is genoeg plek om al je vrienden uit te nodigen. Hier kunnen jullie ook gelijk een balletje trappen!

Villa BOEF; voorkant villa rapper BOEF

‘Domme Invest’

Als je het geld bij elkaar hebt verdiend om deze luxe woning op jouw naam te schrijven, krijg je een woning waar het mannenhart harder van gaat kloppen. Na het opendoen van de deur word je op de begane grond welkom geheten in een grote ontvangsthal. Vanuit hier loop je door naar een royale woonkamer en woonkeuken met op-maat-gemaakt kookeiland. Verder vind je op de begane grond een bar en thuisbioscoop. Deze beide kamers met sterrenhemel. De eerste verdieping beschikt over een royale overloop, een hoofdslaapkamer ensuite met een openhaard, een walk-in-closet en een luxe badkamer. Er zijn nog twee slaapkamers en een tweede badkamer, allemaal uitgevoerd in natuursteen en hoogwaardige afwerkingen.

Foto’s villa BOEF:

Om niets meer te missen van DAY1 volg je ons op InstagramFacebook en X. Naast nieuwtjes over bizarre villa’s check je via deze link al onze andere artikelen! 

Deel dit artikel
Copyright © 2024 - DAY1 Lifestyle

Menu

Check ook

Volg ons